27 april

Seg skoldag, trodde aldrig att den skulle ta slut..men fick mig hem till slut och åt middag sen sov jag fram till klockan åtta då let's dance började. Följer inte programmet sådär jätte mycket men älskar att se dans filmer, serier, blir så avundsjuk att man kan vara så bra på att dansa! Skulle lätt vilja börja dansa men då är det bara ett problem vilken typ av dans jag vill träna? Street dance har jag tränat redan ett tag förra året men kändes inte riktigt som min grej. Modern dans skulle vart skit roligt att dansa men själv är man ju inte så jätte mjuk i kroppen, är väll mer som en vandrande pinne av nått slag kanske.
Om man var så här mjuk i kroppen skulle de inte varit något problem alls!
Seg skoldag, trodde aldrig att den skulle ta slut..men fick mig hem till slut och åt middag sen sov jag fram till klockan åtta då let's dance började. Följer inte programmet sådär jätte mycket men älskar att se dans filmer, serier, blir så avundsjuk att man kan vara så bra på att dansa! Skulle lätt vilja börja dansa men då är det bara ett problem vilken typ av dans jag vill träna? Street dance har jag tränat redan ett tag förra året men kändes inte riktigt som min grej. Modern dans skulle vart skit roligt att dansa men själv är man ju inte så jätte mjuk i kroppen, är väll mer som en vandrande pinne av nått slag kanske.
Om man var så här mjuk i kroppen skulle de inte varit något problem alls!

Regnigt i Skellefteå

Har pluggat hela dagarna nu dom här två dagarna, därför har det varit dåligt om uppdatering. Dom här dagarna har endast beståt av skola och plugg men även lite solandes ute igår då det var nästan moln fritt och 13 plus ute här i skellefteå. Hade en strimma hopp om att vår värmen äntligen var här men blev besviken idag då de var kallt och ösregn idag. Sen hade jag inte på mig dom varmaste kläderna idag då jag blev lurad av vädret imorse då det såg ut att bli sol....
Väska-ginatricot, Shorts-Bikbok, Linne-Bikbok, Jacka-Veromoda, Ring-Ginatricot
Här har ni vår vädret vi hade igår

April 24

Ska bara göra ett snabbt inlägg här bara och säga ÄNTLIGEN!! är klar med de två läxor jag ska ha lämnat in imorgon:D Nu blir det bara att sätta igång med träning till psykologi provet på fredag, känner mig riktigt taggad..
Imorrn blire bad på gympan och trodde jag hade bikinin hos min syrra så bad henne att leta fram den så pappa kunde åka förbi och hämta den. Men sen hittade jag den här hemma, så nu är inte min syrra så glad eftersom hon rivit ut nästan alla kläder ur hennes garderob för att hitta den....oops:$

Finaly

Äntligen har jag fått i mig det efter längtade kaffe, mums. Sitter just nu och gör läxor som ska vara inlämnade imorgon, så stressad som fan just nu men de ska nog gå bra:D Hade inget mer intressant att säga er så ni får nöja er för stunden. Hade förresten på mig mitt nya örhänge idag som jag köpte för ett tag sedan på ginatricot, visst är du ur läckert. Lite indian stil på det typ 

Varning! Ointressant inlägg

hejhej här sitter jag helt ensam och övergiven i min syrras lägenhet och tar fjorrrtis bilder på mig själv, love it! Nä men tänkte ta kort på en ur snygg tröja jag hade på mig idag på skolan men woops glömde bort att ta med överförningskabeln till kameran så fick bli en webcamera bild. Iallafall tröjan kommer från Veromoda och kostar 229:-.
Nu hade jag tänkt att ta en duschs sen lägga sig och se en film eller tv. En sak till som jag väldigt gärna vill dela med mig av så här på kvällskvisten är att jag känner beroendet av kaffe nu eftersom jag varit utan det hela helgen om även idag så imorgon blir det hem och dricka en hel kanna tror jag så jag kommer ikapp de jag egentligen skulle fått i mig tillsammans under helgen och idag. Sådär nu har jag fått ut alla mina tankar och hoppar nu in i duschen, puss.

22 April

Några grejor jag köpte på stan i torsdags
Linne: Ginatricot 99:-
Mintgrönt nagelack: Åhlèns, minns inte riktigt vad den kostade.

20 april

Följde med mamma, pappa och syrran och handlade mat ica maxi och en hel del andra mat affärer men får inte glömma jula där jag var på bilden nedan, visst är jag söt:] Iallafall älskar att gå på solbacken området i skellefteå hittar alltid ögongodis att kolla på;) finns det något snyggare än killar med uniform!

April 19

Ögonskuggorna jag använde på förra inlägget kommer från en palett från Åhlèns som jag fick i julklapp.
Väl använd!

Make up

Sminkning jag gjorde imorse innan jag drog till skolan. Älskar mina ögonskuggor för dom sitter så otroligt bra, man behöver inte vara ett dugg orolig över att allt ska ha försvunnit innan dagen är slut. Kanske inte den bästa bilden men svårt att ta en bra bild på en själv med mobilkameran och få bilden rak.

18 april

Kikar runt lite på bloggar med en koppkaffe i hand, perfekt så här på slutet av dan och innan grey's anatomy.

You light up my world like nobody else

Blev jätte sugen på att köpa en armbandsklocka. Eftersom jag oftast är stressad över att jag måste vara i tid till ställen jag ska till och orkar inte fippla på med mobilen och försöka leta efter den i väskan eller jackfickan så är det ganska praktiskt att ha en klocka på armen. Så hittade dessa favoriter inne på Asos.com, älskar den guldiga till vänster med mustaschen.

Studentklänningar

Har kikat runt på lite student klänningar på modegallerian.se som jag själv gärna skulle ha om jag tog studenten i sommar. Men tyvärr så har man ett år kvar. Men istället delar jag med mig av mina fynd till er, min favorit av dessa är nog...nä de var för svårt att välja.

Resultat av städningen

Så mycket fräschare, tror jag hittade minst 2 stycken döda flugor, blev en hög med mer tvätt till stackars mamma också. Men nu ska de bli skönt att få lägga sig och sova i ett rent och fräscht rum.

Måste ha till sommaren

Fattiga lilla student sitter här och dreglar över sjukt snygga kläder som finns och bara väntar på att jag ska lägga allt mitt studiebidrag på just dom. Buhu, ingen rik människa som inte riktigt vet vad dom ska lägga alla sina pengar på som kan ge mig sisådär 5000kr som jag kan spendera, tack på förhand.

16 april

Fick sluta klockan ett idag från skolan, skulle egentligen gå till halv fyra men en lektion blev inställd och den andra fick vi slippa. Ringde även idag igen om ny tid till inskolning på äldreboendet jag ska jobba på i sommar, men kommer inte få någon inskolning förrän efter skolavslutningen så de känns halv trist.
Nu blir det då strax att städa i mitt rum för de har jag inte gjort nu på ett väldigt bra tag, undra vad som gömmer sig under alla papper och kläder.

bio kväll

Idag är det 100 år sedan titanic sjönk och eftersom inte jag, syrran och frida kan se den på bio så ordnar vi en egen liten bio kväll med titanic hemma hos frida. Självklart kommer det blir floder av tårar så de blir bara att bunkra upp med en massa näsdukar för här kommer de bli röda ögon och rinande näsor.

8 april 2012

Inte blev det någon prommis i förrgår inte nä för då istället börjar jag känna mig sjukt trött och nu liggar jag är med världens jobbigaste förklylning.....Jag som skulle på inskolning på ett äldreboende där jag ska sommar jobba i sommar men nä blir att ringa dit imorgon och säga att vi får ta de en annan helg:( Nästan typiskt att detta ska hända mig. Ska iallafall vara glad att jag läst ut en nästan 500 sidors bok idag som jag ska ha läst till svenskan så tummen upp för det. Men nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och se på nån film eller fler avsnitt av supernatural.
Puss

6 april

Godmorgon, eller jag vaknade igentligen klockan nio men det räknas väll som morgon fortfarande eller? Jätte fint påsk väder ute nu så de blir att ta en liten prommis snart och sen kommer mormor och morfar hit och blir att äta gofika. Fick även veta att min syrra har lyckats få sin mobilskärm helt krossade och det första hon säger till mamma då hon ringer hem är att, Emelie kommer bli skit förbannad på mig!

It's the little things that makes life big

Drog ut på tiden att göra läxan till efter hockeyn som skellefteå förlorade i....men nu är jag då äntligen klar med inlämmningsuppgiften och kan nu få njuta av påsk lov i fyra dagar då jag sen Tisdag, Onsdag och Torsdag ska på inskolning på ett äldreboende där jag ska sommarjobba hela sommaren så det känns hur skönt som helst att få käna sig pengar under sommaren då man inte har sitt studie bidrag och måste oftast leva som en fattig student och tigga pengar av sina föräldrar. Resten av tiden som är kvar av denna dag ska jag spendera framför en bok och sedan slumra sött i min varma, sköna säng :D

5 april

Ikväll bryter jag mot strömmen och stannar hemma och gör klart en inlämnings uppgift som ska in klockan 24:00, Sen hockey på tv och efter det har jag ingenting annat på schemat och kan göra precis vad jag vill, hur skönt som helst! Är faktiskt ganska stolt över mig själv att jag inte använt en ändaste krona just nu av mitt studiebidrag, brukar annars vara så att jag slösat allt på smycken och kläder men ändå ekar det tomt i min garderob..

Otaggad tjej

Plugg!! behöver jag ens säga något mer....har prov tills imorgon som jag inte ens börjat träna på eftersom jag tränat på ett annat prov i veckan som jag hade till idag. Så har inte haft en endaste chans att ens tänka tanken att kunna hinna skriva ett intressant inlägg just nu, nog för jag kanske inte riktigt gjort de förut heller. Men nä här kan jag inte sitta något längre måste skynda att träna innan grey`s ikväll!!