Studentklänning

Hittat mig två studentklänningar men vet inte riktigt vem av dom jag ska köpa... vänner jag behöver eran hjälp, vilken av dom tycker ni?

They try to change me but they realize they can't

Ska strax bege mig ut på promenad, känner att jag behöver komma ut och rensa tankarna litegrann. Idag ska jag bara vara hemma och läsa min bok och ta det lugnt. Kommer mig ändå ingen vart idag, eftersom mamma har bilen och hon ska vara i umeå ända till i afton och hälsa på morfar på sjukhuset. Hade helst velat umgås med folk idag men det går ju inte nu. Skönt iallafall att vi har haft sol hela veckan, det gör en lite mindre deprimerad haha. Imorgon blir det då kalas för lovisa, så då kommer hela familjen hem. Ska bli roligt att få träffa de små gangstrarna igen, det var typ två helger sen sist :) Nu ska jag höra av mig till mamma om hon kan köpa isglass till mig, blev så oerhört sugen på det. Hoppas ni får er en mysig lördag! kram.
 
 

3e April

Gårdagens praktikdag gick fort. Så nu kan jag äntligen njuta av påsklovet nu när jag har blivit tillräckligt frisk och kry igen. Åkte in till stan i morse och köpte lite smått som behövdes till sminkväskan. Sen så köpte jag lite popcorn också som behövs till popcorn galningen jag är. Gick sedan i fin vädret till min syrras lägenhet och städade bort lite och ska hänga här en stund ikväll tills pappa kommer och hämtar mig när han slutat jobbat vi typ tio. Hockey ikväll på tv, ska försöka hänga med det litegrann nu när det går på rätt kanal så man kan se det på saras tv. Sitter nu framför datorn och försöker bestämma mig för vilken studentklänning jag ska köpa... har sån sjukt beslutsångest! Men nu ska jag lägga mig framför tv:n en stund och se om det finns nått bra att se. Ha en bra dag!

I’m over today, I’m over you. I’m over yesterday even if tomorrow comes too soon

Godmorgon, har sovit riktigt bra inatt. Tydligen har jag försökt svara på min syrras sms igår natt... kan säga det att de gick inte så speciellt bra för mig. Men skulle gärna vilja veta vad resten av meningen skulle bli för något ;). Imorgon blir det praktik. Så blir att sova hos brorsan ikväll eftersom det går dåligt med bussar under loven. Sen ska jag äntligen få se första avsnittet av den nyaste säsongen av game of thrones idag, Som jag har längtat! 
Igår gjorde jag inet speciellt mycket. Läste ut en bok, såg film och även lite tv. Kollade även igenom en massa bilder som togs för typ två-tre år sedan. Ibland undrar jag varför jag inte satsade inom modellbranschen medans jag hade potential? Jag förstå varför bild-mappen på datorn heter Sara & Emelie Spårar. För det finns inte en enda normal bild i den mappen. Det här var dom ända som jag hittade som går att visa för allmänheten. Fast egentligen är dom på gränsen att fortfarande hållas gömda i den där mappen.