Feeest!

kära vänner vi syns ute på krogen ikväll!!

prommis

Tog med mina två små systrar ut på en lång promenad idag medans mamma var och handlade. Det uppskattades verkligen.










Dagens

Märkte nyss att blogg.se appen äntligen har kommit till android, så nu kan jag ju iallafall lägga ut en bild på dagens outfit:D

vet inte riktigt hur den här bilden blir för er, men visst är den väldigt liten..
aja bättre än ingenting.

24e september

Eftersom inte min mobil riktigt vill sammarbeta med mig och få in bilderna på datorn så blir det ont om inlägg här på bloggen för närvarande. Men istället kan ni följa mig på min instagram (emelieeny) där jag uppdaterar dagligen.

Blogg reparation

Bloggen är just nu under reparation om ni undrar varför den ser lite tom och tråkig ut.

20e September

hejhej, snart dags att dra sig in mot stan och ska se bio med syster och Frida:D blir att se den nya Animerade filmen Modig. Har hört att den ska vara riktigt kung! Ledig imorgon från skolan, så ska då fara hem till mamma och pappa för på lördag kommer lilleman hem och det blir tacomys med hela familjen. Så blir en lugn helg för min del. 
Nu ska jag tagga om lite för att ta mig ut i det regniga fina vädret vi har här i skellefteå..
 
Kan ni se någon kuse där inne i näsan måntro???? Mognadsgraden är inte riktigt på så hög nivå idag.....
Ni ska iallafall få en outfit bild lite senare idag.

19e september

Ska från och med nu inte köpa några mer kläder på ett tag, för nu börjar det bli för mycket! Måste försöka spara pengarna lite. Medans jag inte jobbar hela tiden vill jag ju ha pengar kvar till att göra något roligt. Nog kan jag alltid unna mig någon tröja nån gång i månaden men måste lugna ner mig. Kom iallafall hem med tre påsar igår men det var iallafall något viktigt som jag köpte sen idag kom jag hem med två till.....men det var bara ett par svarta bikbok jeans och ansiktskrämer, så det gills inte heller säger vi som. 
Det som är i påsarna är löpar-kläder & en väska som jag köpte på scorett.

17e September

Skönt med sovmorgon men ändå vaknade jag klockan 9 och kunde inte somna om. Har nu gjort mig färdig för skola som innehåller ändast två lektioner. Sen kanske det blir att åka hem till klutmark och sova där. Men nu måste jag skynda mig och göra mig klar och sticka till skolan, puss.
Får bli en suddig bild på en trött och sliten tjej.

Lycka!

Äntligen!! Har fått mysa med min syrras lillbebis som kom till världen i onsdags natt♥ Men åå så länge sen det var sen sist man höll i en liten en. Var ju typ, vad kan det vara 5-6 år sedan man höll i en nästan nyfödd liten pajk. Är bara så överlycklig så vet inte riktigt vad jag ska skriva så denna bild får säga allt.



Looking for some hot stuff

Blev lite shopping efter skolan idag med syster. Fick äntligen tag i en perfekt klocka som jag letat efter mycket länge. Blir så mycket snyggare när man smyckar handleden med en klocka och något armband. Hittade en himla fin sjal på Bikbok också med döskallar på. Har letat efter en liknande sjal länge men har aldrig hittat en för då har dom antingen varit slut eller helt enkelt inte haft några. Men sen hänger den bara där, längst bort i butiken och lyser upp och änglakören hörs i bakgrunden,....haha. Fick hänga med lite av varje hem med mig idag, är nästan som en liten shoppaholic.Iallafall skulle egentligen sitta och träna på prov just nu men är allt för okoncentrerad så det går helt enkelt inte. Ska strax bänka mig framför SOS-sommar och sedan 112 på liv och död innan det blir att sova.
//klocka Ur&Penn// Sjal Bikbok//Trosor Bikbok//Tröja Ginatricot//

I cannot wake up in the morning Without you on my mind

Efter en liten tids blogg paus är jag nu tillbaka! Går lite upp och ner med bloggandet för mig men som alla gånger förut som jag sagt det här säger jag det igen, jag ska förbättra mig...Under tiden jag varit från bloggen har det väll inte riktigt hänt ett piss? Har förresten fått tag i militärjackan nu och den används flitigt, hur snygg som helst. Har väll blivit en heldel shopping av höst kläder och även ett par rejäla Höst/vinterskor för en gångs skull.  Får visa bilder på dom senare. Är nu hem kommen från en dryg skoldag och fick med mig hem en sjukt snygg topp. Resten av dagen kommer att innehålla plugg och ska försöka lägga in lite tv tittande också så jag inte blir helt galen. Men nu ska det här inte bli allt för långt inlägg så nu säger jag tjing!