Jan. 31, 2013

Har haft en hel ledig dag idag. Har hunnit med att vara en sväng på stan, sen har jag bara varit hemma i klutmark och umgåst med min mamma. Ska bara ta det helt lugnt resten av kvällen och samla så mycket energi som helst inför helgen då det blir praktik. Får hoppas att helgen går fort. Som tur är så ska jag få komma hem på lördag så jag inte behöver spendera hela lördagskvällen själv i lägenheten. Då blir det för stackars pappa att skjutsa mig till praktiken på söndagsmorgon klockan 6.

Jan. 29, 2013

slutade tolv idag från praktiken, kändes så otroligt skönt! Drack kaffe idag som var en väldigt dum idé..man ska verkligen inte dricka kaffe när man har lätt för att få magkatarr. Har stått och diskat bort all disk som samlats på hög i syrrans kök, så nu får hon en liten överraskning då hon kommer hem. Annars då, jo ligger och vilar i sängen och väntar på att Sara ska komma hem så kanske vi kan se ett avsnitt av game of thrones. Har redan sett alla avsnitt av den serien men den är så sjukt bra så passar på att se den igen nu när inte Sara har sett nått av det.

Jag och lillasyster på julafton.



27e januari

Blev att jag kunde festa igår. känns otroligt skönt att fått bort smärtan i magen, men vi får väll se hur den mår nu såhär dagen efter..Hade det iallafall trevligt igår. Startade kvällen med att vi blev bjudna på hemlagad langos och en god drink. Sen blev det efter ett tag utgång på Allstars. Avslutade kvällen sedan på bigsmajl med Frida och såg sedan lejonkungen hemma hos brorsan. Eller såg bara en kvart av filmen innan jag somnade ;)



25e january

Då var det äntligen helg, fast inviger den inte på bästa sätt utan ligger i lägenheten med sån hemsk magkatarr..Den försvann en stund under natten men senare mot morgonen då kom den tillbaka :( Kunde nästan inte gå upp för trapporna till lägenheten igår, så ont har jag. Så nu har jag fått mammas råd att dricka lite mjölk då och då för tydligen ska det vara bra för magkatarr? Nu ska jag se om jag får hit min syster eller inte annars ska jag sysselsätta mig med att spela sims här i sängen en stund. Måste få bort denna magkatarr till imorgon så jag kan festa med mina  vänner!

23e januari


Två dagar kvar av denna praktik vecka och jag är redan helt slut. Har fått tagit tre stycken blodprover idag och det gick hur bra som helst. Sen bokade vi in en tid till en operation på måndag som jag ska få vara med på :D Jag är något så sjukt taggad! Annars har jag inte gjort så mycket annat om dagarna än att varit på praktik. När man kommer hem orkar man inte göra något mycket annat än att bara vila. Men nu ska Ortopeden Emelie gå och lägga sig och sova så hon får sig upp imorgon. godnatt, kram.

Kvällsfika


Kom för en liten stund sedan hem efter en mysig kväll med mina fina tjejer från klassen. Blev kvällsfika och en massa prat om allt mellan himmel och jord. Men riktigt mysigt hade vi det. Någonting som vi absolut borde göra om fler gånger!
Just nu ligger jag däckad i sängen och bara längtar efter att få blunda och drömma söta drömmar.



Sidan som går vidare har någon redan rivit av Så jag griper tag, i vita blad.

Blev att åka hem idag istället. Har annars inte gjort så jätte mycket idag. Var nyss ute och gick med Två av mina småsyskon och vi åkte lite pulka ner för det lilla berget vi har här i byn. Drog sedan hem då det blev lite för mörkt ute då vi knappt såg träden vi åkte in i haha. Ska bara ta det lugnt idag, sen får vi se om jag orkar festa imorgon eller om jag bara ska ta det lugnt hela helgen. Var ett tag sedan jag drog ut på krogen så känner mig lite taggad faktiskt. Ikväll blir det att mysa med familjen och se gladiatorerna bl.a. Min Brorsa var med i publiken vid förra avsnittet och såg riktigt nöjd ut då Amazon flörtade lite med honom ;)
 
 
 
 
 

I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år

Nu är jag tillbaka igen efter ett långt uppehåll från bloggen. Har väll inte hänt sådär jätte mycket i mitt liv sen sist jag skrev. Firade Julafton med familj och kusiner. Nyårs firades med fina vänner i stan. Har haft ett riktigt skönt och mysigt jullov men nu är det över.
 
Har börjat praktisera på Lassa, Ortopeden 4. Ska vara där i 6 veckor innan vi drar ut på nästa praktik som då också är i 6.v men då blir det inom handikapp. Så Nu är det inte mycket skola kvar innan man tar Studenten och jag är så himla taggad för att allt detta snart är över. Är där emot lite stressad över vad jag vill göra sen.
Har börjat fundera om jag verkligen ska gå sjuksköterske utbildningen sen, eller om jag ska testa mig in på någon annan riktning. Vet inte riktigt vad jag vill bli längre. Det ända jag skulle tänka mig jobba som på sjukhuset är som barnmorska annars är jag inte så sugen på att jobba inom något annat område på sjukhuset. Ska iallafall börja kolla runt på vad det finns för olika utbildningar och vad som skulle passa mig. 
 
Ska börja avrunda nu och packa mina grejor för att åka tillbaka till klutmark. Har börjat bli sjuk och det värsta är att vara i en lägenhet då man är sjuk och deprimerad. Så nu blir det hem och låta min mamma ta hand om mig och hoppas på att jag blir frisk innan helgen så jag kanske kan ha en trevlig helg med vänner.