Of your loving arms Keeping me from harm

Jag är så duktig! Har inte hoppat över en endaste gymdag hittills och det känns grymt. Om någon månad kanske man äntligen börjar se lite större resultat på kroppen och jag längtar. Sitter här hemma med träningsverk i hela över kroppen sen gårdagens träningspass och jag är redan taggad på att gymma imorgon då jag ska köra hårt med nedredelen! Men idag blir det bara att slappa framför tvn och ska strax se nyaste Iron man filmen. kikar kanske in senare idag.

23e Augusti

Jobbat till två och sedan varit och skött om Mikas gulliga katt som jag ska ta hand om i helgen. Sen har jag varit och gymmat i nästan två timmar, så jävla skönt! Hoppas på jävligt mycket träningsvärk så man känner att man tagit i allt vad man orkat. Ska titta till kissemissen nu igen och kommer Sara och Anton och ska hämta upp mig för att sedan åka hem till Klutmark och fira Mamma som fyllde år igår. Sen blir det att åka tillbaka till stan igen för att vara med missen. Imorgon blir det att Jobba ännu en gångfår hoppas att det går fort, vill sova ut. Men har faktiskt gått riktigt bra den här veckan och det har gått väldigt fort också. kram vi hörs senare.

22 Augusti

Har fått jobba extra nu sen i tisdags och ska jobba fram till lördag och även på måndag. Känns riktigt bra! 
Idag så fyller min mamma år. Blir att fira henne imorgon med hela familjen, med tacos och tårta såklart. Nu ska jag skynda mig in till stan och hämta upp sara med cykeln sen ska vi till ica och köpa godis :D Var ett tag sedan mat köpte lösviktsgodis faktiskt, men nu blir det ändring på det. Sen blir det hem och laga mat innan jag ska krypa ned framför tvn och se en dokumentär om ett äldreboende i lycksele. Men nu måste jag verkligen fara.

15e Augusti

Då har man sommarjobbat färdigt för i år. Men det blir nog att jobba där så mycket som möjligt nu efteråt också. Får hoppas att de kommer ut en massa pass på time care. Söker även en lägenhet för fullt men just nu går det lite segt eftersom det finns så många andra med högre poäng på skebo än mig. Idag blir det bara att ta det lugnt sen imorgon blir det nog att dra sig in till stan igen för att fixa alkohol inför helgen då Johanna har sin födelsedagsfest. Hittade världesn finaste tröja igår på MQ som jag ska använda på lördag, Känner mig riktigt taggad! Annars händer det inte så mycket mer i mitt liv just nu. Ska väll försöka gå med i arbetsförmedlingen också så jag har lite pengar de gånger jag inte har så mycket vikariat. Ska även försöka få inskolning på det andra avdelningarna på äldreboendet så jag har ännu större chans för mer jobb. Det blir nog att fara och fixa imorgon med chefen. Nu blir det att se ett avsnitt av Big bang theory innan jag ska försöka plocka bort lite i mitt rum. 

8e Augusti

Nu har man varit snäll och hjälpt syrran att städa hela lägenheten och oj så snyggt det blev. Var ett tag sedan det var så här rent. Anledningen till varför vi grovstädade är för att det är visning här i hennes lägenhet imorgon. Hon och Anton har fått en ny lägenhet tillsammans, hur roligt som helst! Dock synd om mig som blir utan lägenhet ;). Aja jag är i full gång och söker mig en egen men just nu finns det inte så många än. Det finns typ bara tvåor som har mer än 6000 i hyra och det är lite för dyrt för mig som inte har ett heltids jobb än. 
Imorgon blir det att stiga upp tidigt för att gå till jobbet och göra ett deligeringsprov. Ska bli skönt att ha det bort gjort. Sen efter det ska jag köpa träningsskor och ett par nya träningsbyxor och sportbh. Har förresten äntligen fixat ett gymkort som jag även ska hämta ut imorgon så nu blir det äntligen att börja bygga muskler! Är grymt taggad och jag får med mig Frida och Sara på gymmet redan imorgon. Blir sen att jobba kväll och hela helgen med delad tur. Sen är sommarjobbet över. Håller verkligen tummarna på att jag får vikariera så mycket som möjligt efter sommaren så jag har lite pengar att leva med. Men nu blir det att lägga sig och se en film innan jag ska sova. kram