13e November

Efter att ha haft hål i några timmar nu ska jag strax bege mig till min nästan första och sista lektion för dagen. Känns som en mycket värd skoldag. Har sovit i Saras lägenhet hela helgen fram till idag, så nu blir det att sova i Klutmark nån dag sen får vi se om jag hamnar här igen. Om jag sover här har jag som en timma längre att sova och den morgon trötta människan jag är behöver verkligen den där extra timman. Ska skynda mig att smörja in händerna nu innan jag ska ut i kylan, kram.
 

8e November

Då testade man studentmösserna idag på skolan och beställde hem egna. Kan säga att det är verkligen inte billigt att få sin studentmössa så man vill ha den..Men det är nog värt det. Man tar ju bara studenten en gång i sitt liv, så då kan man lyxa till det lite. Fick inte hem något paket idag från ginatricot som jag beställde från för nån dag sen. Får hoppas att de kommer imorgon då. Ikväll blir det att bänka sig framför tv:n då det är final i halv åtta hos mig i skellefteå och det är min kompis Pappa som lagar maten. Får hoppas att det går vägen och de tar hem vinsten! Känns faktiskt lite smått nervöst. Vi håller tummarna i alla fall Moas Pappa! Nu ska jag försöka skriva klart två stycken inlämnings uppgifter som ska in. Jag som inte ens har börjat på att skriva dom..Aja, önska mig lycka till!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7e November

Varför ska alla Snygga Nyårs klänningar vara så dyra. Hittade några riktigt läckra klänningar som jag verkligen ville ha men sen när man kollar priset tappar man rent hakan. Känns inte så värt att lägga flera tusen på en nyårs klänning man inte kommer kanske att använda nästa år.
 
Den här klänningen var hur snygg som helst men lite väl urringad för min smak men det är bara att nåla ihop den lite. Men den är allt för dyr.
Sen kollade jag lite på den här, och hur snygg som helst med paljetterna! Men den låg också på över tusen lappen. Tur att jag har lång tid på mig att hitta den perfekta klänningen.

6e November

Har nyss beställt hem nya super söta nattkläder med syrran. Får hem dom om 3 dagar, kan knappt vänta! Ligger då här hemma fortfarande sjuk och kikar efter någon snygg klänning jag kan ha till nyårs. känns lite tidigt att kolla på det nu men. Eftersom jag inte har gjort något nu medans jag varit sjuk, så finns det inte mycket för mig att skriva om. Här har ni det jag beställt hem iallafall.

5e november

älskar när man kollar runt lite på alla bilder man har på datorn, sen kan sånna här lite extra söta bilder på sig själv komma upp som man helt glömt bort ;) saknar faktiskt hårfärgen litegrann...men skulle nog inte färga om mitt hår så där på länge i alla fall. Nu när jag äntligen fått tillbaka mitt blonda hår :) Önskar att jag kunde må så bra idag som jag gör på bilden, men icke. sovit två timmar i natt och kan nu inte stå upp, eller inte ligga ner nu heller utan att må dåligt :/ så blir vilodag idag tills imorgon då det blir att kriga sig till skolan :)

hade nog missförstått det här med att tungan ska vara innanför munnen och inte utanför..




bilder från halloween kommer lite senare idag.