<3




It's written all over your face

Gick på stan igår och hittade dessa snyggingar! Längtar tills jag får pengar in på mitt kort så jag kan köpa dom!
Sitter och funderar över vad jag ska göra i helgen. Ska jag festa eller inte? Känner faktiskt inte för att sitta hemma i klutmark i helgen. Annars får vi väll se om jag far hem till nått syskon och umgås med dom. 

Though that I'd be helpless without you, But I'm smarter!

Hittat mig några riktigt fina ringar från H&M som jag tror jag ska köpa med mig hem. Jag är mer av en guld tjej än silver och tyckte det var riktigt snyggt att dom här var lite mer matt guld, så kan man blanda dom med mer blankare guld. Blir nog riktigt snyggt nu till våren. 
 
Idag blev det att stanna hemma ifrån skolan, för jag mått riktigt illa inatt och endast sovit lite mer än två timmar. Men mår mycket bättre nu och är tillbaka imorgon. Är inne på hemsidor och dreglar över en massa fina vårkläder jag vill ha! Har varit riktigt fint väder dom här senaste dagarna och längtar bara mer och mer tills snön börjar försvinna. Blir bara att ta det lungt resten av dagen och imorgon är det sista dan på skolan innan vi går på sportlov. Vi har inte ens vanliga lektioner imorgon utan vi ska vara på campus och göra något som jag inte minns, sen ska vi se Baldeshowen. Så morgondagen kommer gå fort sen blir det ett efterlängtat lov.

Feb. 26, 2013




livet har sina goda stunder


Godmorgon på er! Har nyss vaknat. Riktigt tajmat när man har sovmorgon till klockan ett, varför ska jag vakna klockan sju då? Efter praktiken har väll min kropp ställt in sig på att vakna tidigt.. Skolan igår var riktigt skön faktiskt. Har saknat mina älskade vänner. Går kvällen gick väll som förväntat och nu är jag redo att börja om igen! Har nog aldrig känt mig så full med energi, nästan så att jag kan göra vad jag vill! haha dock har jag magkatarr nu på morgonen så jag får nog vänta med att göra vad jag vill när den har gått över ;)

Måndag

Godmorgon! Blev att jag umgås med min brorsa igår kväll. Vi skulle egentligen se oscarsgalan men jag blev allt för trött så då drog jag hem till syrrans lägenhet och skulle lägga mig och se det tills jag somna, men då funkade inte 9an på hennes tv.. Skola idag och det känns faktiskt helt okej. Skönt att få träffa klassen och prata med vännerna nu när vi haft praktik i 6 veckor. Sen blir det att städa bort lite i lägenheten, har börjat bli lite för mycket disk nu. Sen får vi se om jag får besök senare idag. Så dagen idag ser inte helt dålig ut. Nu ska jag fortsätta att göra mig klar och ska hinna vila lite till innan jag drar till skolan.

Feb. 24, 2013


Godmorgon! sovit som en prinsessa i natt, dock hade jag inte tackat nej för att fått sova nån timma längre :) Idag blir det att bege sig till lägenheten igen. Har skola på måndag och dagen startas med sovmorgon till klockan tolv :D. Vi får väll se vad dagen bjuder på. Kanske tittar in hit senare idag. Men nu är jag skit hungrig så måste börja stiga upp och göra mig frukost!

Äntligen hemma!


Sista dagen på praktiken gick suveränt! fick till och med sluta klockan ett när jag egentligen skulle ha slutat tre :D. Igår blev det en slappar dag, låg hela kvällen framför tv:n och tryckte i mig lite ostkrokar. Idag kommer syskonen och syrrans barn hit hem. Som jag längtat hela veckan efter den här dagen. Så idag hör ni inte mycket från mig, men kan hända att jag lägger ut en och annan bild på instagram (emelieeny). Hoppas ni får en super trevlig helg, skriver mer imorgon. puss!

Feb. 21, 2013

Nu kör vi! sista dagen på praktiken imorgon! Gick kväll idag på lassa och nu ligger jag i min sköna säng och ska sova. Imorgon slutar jag klockan tre och blir att försöka hinna
med halv fyra bussen hem. Sen i helgen blir det familjemys då alla syskon kommer hem och min syrras barn. Känner mig så taggad på livet, nästa praktit kommer gå säkert fort den också. Så snart är det dags att dra på student mössan och kliva ut i vuxenlivet! Med det säger jag godnatt, kram på er.

kladdkaka


Igår var jag ledig och hela dagen var jag hos Frida med Sara och josse. Jag och josse satt och stirrade på Sara och Frida medans dom gjorde tenta grejor. Sen så bakade jag en kladdkaka som blev extra kladdig och god, så vi fick lite mer energi :). Tre dagar kvar av praktiken på lassa. Vill inte tillbaka till skolan just nu känner jag, dessutom har vi ett prov direkt när vi kommer tillbaks. Mycket trevligt välkomnande av skolan, tack så mycket! Ligger just nu och ser på bygglov och ska strax sova. Hoppas den här veckan går fort, för i helgen kommer alla syskon hem. Blir som en familje helg i helgen. Var ett tag sedan syrran och hennes barn var hemma, börjar sakna dom rejält mycket nu. Nu ska jag fortsätta se bygglov sen sova gott. Godnatt, kram.

The reason i hold on

Då är det dags igen. Ska försöka ta igen det här med träningen. Måste börja bygga muskler på min taniga kropp.

16e februari


Läste igenom gamla inlägg här på bloggen, då jag såg att jag lovat att visa nyårs klänningen jag hade på mig på nyårs-kvällen. Bättre sent än aldrig att visa den. Men här ovan ser ni den iallafall. köpt på ginatricot, minns inte vad den kostade eftersom jag fick den av min storasyster. Jag var lite snyggare på nyårs i håret, sminket och smycken. Men orkade inte fixa till mig allt för mycket för det här fotot ;) Men tror jag ska ha ett annat foto någonstans från nyårs också, som jag kan visa sen. Nä nu ska jag stiga upp och äta frukost sen blir det ut på en promenad igen tror jag :)

I need You to stay


Nu säger vi godnatt här ifrån klutmark och hoppas på en bättre dag imorgon. Har haft en riktigt deppar dag idag och allting har bara varit segt och tråkigt. Var iallafall ute på powerwalk, sen tränade jag lite här hemma. Annars har jag mest suttit framför datorn eller tv:n och även umgåst med mamma,pappa och småsyskonen. Nu ska jag nog lyssna på någon dokumentär eller lite musik tills jag somnar, godnatt!

Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving

Blev ändrade planer igår. Alla hjärtans dag spenderade jag hemma med familjen istället. Så det kan gå iblande helt enkelt. Kommer faktiskt spendera hela helgen hemma. På söndag blir det praktik igen sen ledig fram till klockan fyra på måndag då det blir konditori lektion igen. Ska strax dra på mig träningskläderna och gå ut på en Powerwalk. Tycker jag är riktigt duktig som är ute och rör på mig varje dag. Längtar tills snön har smällt bort på vägen så jag kan börja komma mig ut och springa igen. Eftersom man inte har något gymkort får man träna det bästa man kan här hemma. Sitter här just nu och har Rihannas låt Stay på repeat. Hur fin låt som helst, grät nästan när jag såg hennes musik video till den. Men måste börja komma mig från datorn nu så jag kommer mig ut. Skriver mer sen.

Valentine's Day


Då var det alla hjärtansdag idag. Men måste iallafall stiga upp klockan fem för att göra sig i ordning för praktik. Skönt att det är sista praktik dagen för helgen så man kan vara uppe ett tag ikväll när det nu är alla hjärtansdag. Får lite senare idag besök även så då slipper man vara ensam, nog för att jag skulle annars fara hem och umgås med min familj. Hoppas ni får en fin alla hjärtansdag! Skriver mer imorgon, kram <3

Feb. 12, 2013


praktiken idag gick bra. När jag slutade for jag till lägenheten och storstädade medans Sara satt och pluggade. Har nu bara kvar att skura sen är allting rent och fint. Så nu ska jag sova otroligt gott i den ren bäddade sängen. Godnatt och sovgott, kram.

Feb. 12, 2013

Konditori lektionen gick faktiskt bättre än förväntat och det var rätt så roligt också. Vi bakade semlor eftersom det är fettisdag idag. Vi fick till och med ta med oss två stycken hem, så jag och Sara kommer trycka i oss dom ikväll ;). Ska strax börja bege mig mot praktiken. Slutar inte förrän fyra så kan bli en rätt tuff dag när man nästan bara sovit fem timmar i natt. Men bara jag får vakna till lite mer så ska det nog gå bra.


11e Februari

Godmorgon, Försöker tagga inför Kvällskursen i konditori men det går lite trögt med det. Kändes inte så taggat att gå från klockan 16-21 men får väll hoppas att vi inte har hela lektionen..men som tur är så har vi det bara en gång i veckan. Nu har man även bara två veckor kvar av praktiken på sjukhuset. Känns något så otroligt skönt. Inte precis så att jag har saknat skolan men börjar vara less min praktik nu, man har som lärt sig allting nu som dom gör så det går som inte framåt längre. Ska iallafall få följa Sjuksköterskan en stund imorgon så det kan ju bli kul att se vad dom mest gör förutom att dela ut medicin. Men nu ska jag börja göra mig i ordning ska in till stan klockan två och göra lite ärenden. 
 

The Mrs. Carter Show World Tour

Jag är helt  i chock! Läste att The Mrs. Carter Show World Tour med Beyoncé ska vara i globen den 29e Maj!! Helt galet. Måste bara ha en biljett! Jag och Sara ska sitta bänkade framför ticnet och vänta på att biljetterna ska släppas. Skulle vara en Jävligt stor dröm som går i uppfyllelse om jag får se henne live i globen. Skulle bli som alla galna fans som står där och flännar när hon kommer ut på scen eller svimmar ;) Men en biljett måste jag bara ha!
 

Dagen efter

Hade en riktigt trevlig kväll/natt. Vi började några stycken med förfest hos Andreas. Adam och Madde hade gjort en riktigt god bål som dom bjöd på. Sen strax innan tolv fick vi skjuts till Allstars där man träffade en hel del som man kände faktiskt, men även träffade man några nya ansikten. Sen blev det taxi hem och jag landade i min sköna säng vid fyra tiden :) Men det var en riktigt lyckad kväll tycker jag iallafall! Sen är det tummen upp för att man inte är allt för bakis, men har inte vågat stiga upp än och känna efter.



9e Februari

Väntar på att Johan ska komma och plocka upp mig,sara och kristoffer. Ikväll blir det fest hos brorsan, vilka som ska dit vet jag faktiskt inte..Förutom Frida, Julia och Johanna. Får hoppas på att de flesta vill ut på allstars eftersom jag inte kommer mig ut på verandan. Har fortfarande sex månader kvar innan jag är 20år. Men lät som på min bror att det skulle bli allstars. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, kram.

Feb. 05, 2013

Åkte med tolv bussen in till stan idag. Hänger nu med syrran i hennes lägenhet och har nyss ätit middag. Känner mig riktigt trött och slö idag så blir bara att ligga och se film och tv resten av dagen. Min lärare kommer imorgon till praktiken och vi ska tillsammans med min handledare prata lite om hur det går för mig på praktiken. Litegrann som en utvärdering. Håller tummarna att det ska gå bra, men det tror jag nog att det kommer göra. Nä nu kan jag inte hålla uppe ögonen längre, måste ta mig en powernap!



Feb. 04, 2013

Denna dag börjar gå mot sitt slut. Har nog aldrig känt mig så taggad på att få sova som jag gör just nu. Har haft sådan sjukt jobbig magkatarr idag, börjar bli som en del av min vardag att ha magkatarr sådär innan middan och fram till kvällen. Börjar känna mig less. Men beror nog på att jag stressar upp mig och oroar mig om allting som har med livet att göra..Ska nog försöka ha en lugn helg nu den här helgen som kommer. Göra det saker som gör mig glad och som får mig på andra tankar. Men blir att försöka att inte förtära någon alkohol. Vi får väll se hur det går haha. Blir att åka till stan imorgon eftersom jag har praktik på onsdagen och börjar 06.45. Sjukt att man redan börjar längta till den här veckans praktik ska vara över och man får ha helg. Det är de här jag menar, jag måste sluta tänka framåt så mycket och ta dagen som den kommer istället. Jag är ju ledig nu, varför ska jag sitta och tänka på praktiken då!!? gaah, blir galen. Nu Säger jag godnatt och hoppas på en bra dag imorgon. Ska försöka somna till en p3 dokumentär tror jag.



Mors lilla olle

Njuter av min lediga dag efter en hel helg med praktik. Har sovit som en prinsessa och känner mig snart helt återställd och full med energi. Får se om det blir att gå ut på en promenad senare, bara det vill sluta snöa! Ska nu se ett till avsnitt av supernatural och fortsätta dricka av mitt te. Får som sagt inte dricka kaffe på ett tag pågrund av min mage. Börjat sakna kaffet.




Godnatt

Sådär, då har man en dag av denna praktikhelg avklarad. Gick faktiskt riktigt bra. Nu ska jag försöka få mig min skönhetssömn eftersom det blir att börja praktiken kvart i sju imorgon. Har iallafall tryckt i mig lite ostkrokar och druckigt lite vitamin vatten så jag har lite i magen nu när jag ska sova. kanske inte det bästa att äta innan man ska lägga sig ;)



Praktik

Ska om en timma ungefär börja bege mig till lassa för kvällspraktik. känns inte ett dugg roligt. Borde vara förbjudet att praktisera på helger. Även om man är ledig två dagar under veckan sen så hinner man ändå inte umgås med någon eftersom de flesta jobbar..Aja efter den här helgen har jag bara tre veckors praktik kvar, sen en vecka skola innan vi har sportlov så jag borde nog överleva. Hoppas ni får en trevlig helg!