I love it

Fick en sen födelsedags present av min mamma och pappa när jag komme hem. Vart över lycklig när jag såg att jag fick halsbandet jag kollat på nu i veckan och som jag själv hade tänkt köpa idag men som jag aldrig gjorde och det är jag glad för! Blir kanske att festa till helgen och då ska jag absolut ha på mig den här. Nu ska jag fortsätta en liten stund till att dö av hunger innan det blir mat och ska nog läsa lite av min bok också som jag fick av min syrra i födelsedags present:D
// Från ginatricot, 149:- //
 

spread my wings and fly away

Nu blir det att åka hem till Klutmark och spendera mina två lediga dagar där innan jag börjar jobba kväll igen på onsdag. Skönt att äntligen få komma hem och läsa min bok som jag fick i födelsedags present. Har inte hunnit med det här hos syrran eftersom vi varit ute på andra äventyr i stan istället. Nu ska jag packa ner det sista sen lämnar jag byggnaden på älvsbacka och drar mig tillbaka till landet.
 

28e juli

 
Jobbar tio timmar imorgon och sitter nu här på en förfest....får se hur länge dom ska hänga här i min syrras lägenhet annars kommer jag nog inte få mig upp imorgon. Skönt iallafall att jag är ledig måndag och tisdag sen och jobbar bara tre dagar till veckan sen ledig hela helgen. Är så satans taggad på att festa! haha  Nu ska jag gå och fortsätta vara social med de andra.

25e juli

Hej, jag lever fortfarande ifall ni undrar..
Har varit hos min syrra dom här tre dagarna som innehållit mesta dels av jobb. Men i måndags så efter jobbet for jag och min syrra ut och gick en stund medans det var varmt och soligt ute. vi gick genom bondstan och gick på en liten handelsgård med massa fina små saker och köpte oss en glass medans vi fortsatte vandringen mot ica kvantum, där vi köpte lite mat och lite andra grejer. Sen hämtade vi saras cykel och cyklade till big smajl och käkade middag. Så ja vi hade som en liten dejt på måndagen helt enkelt. Sen igår var vi lata då också och tog cykeln till bigsmajl och käkade middag där igen;). Har ju förresten fyllt år, hade nästan helt glömt bort det. Jag fick då en bok av min äldsta syrra sen av sara fick jag en ny snygg tröja. får visa bild sen. annars har jag inte fått av mina bröder än och även mina föräldrar för dom har ingen blekaste aning vad dom ska köpa till mig, så jag ska följa dom på stan någon dag nu framöver och peka på det jag vill ha:D Har inget mer att förtälja utan ska höra med min syrra om hon ska följa mig och käka eller inte??

jobb,jobb,jobb

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Men har inte haft något speciellt att skriva förutom att jag jobbat hela tiden. Var iallafall i haparanda i tisdagen som var med tre av mina stora syskon och min äldsta syrras kille. För mig blev det inte något köpt förutom tre stycke skit fina parfym flaskor:D kan visa bild lite senare. Annars har det inte hänt så mycket i mer. På tisdag fyller jag iallafall år men jag jobbar hela veckan så det kommer inte att gå å ha någon födelsedagsfirande förrän till helgen. Får väll se om det kanske blir att bara familjen firar min födelsedag nu på tisdag sen får jag väll se om det kanske blir något med mina vänner till helgen, får väll se vad som händer:)
 
Bild från när min yngsta lillasyster fyllde 6år

7e juli

Idag fyller min lillasyster 6 år så blir att fira henne med familjen hela dagen :D Min förkylning har gått ner nu lite mer tack vare kan jang så det blir jobb nu på måndag. Lite svalare ute idag men skönt för då kan man sitta ute i solen utan att hålla på att dö nu medans man är förkyld annars så skulle jag inte ha något emot om vädret igår kunde vart idag också. Blir nog ingen mer bloggning idag, eller vi får se om jag kanske har något att skriva om senare ikväll.

6e juli

Har fått en rejäl förkylning så blir varken jobb idag eller imorgon. Typiskt att man ska bli sjuk nu när det är som varmast och soligast ute så det går inte ligga ute och sola för då kommer jag svimma och bli ännu sjukare..
Så för min del blir det bara att ligga i skuggan eller inne och se på tv, sen ska jag försöka få mig ut i solen lite senare idag. En till sak var att igår så var jag på bio med min brorsa och syrra och vi såg nya spider man filmen. HUUR BRA SOM HELST! de förra spider man filmerna kan ju hoppa i diket och gömma sig för den här var så sjukt bra och spännande plus att han var så otroligt rolig och SNYGG. Ett måste att se på bio eftersom de var jätte bra 3D på den. Så om ni funderar på att gå på bio någon dag nu framöver men inte riktigt vet vad ni ska se så rekommenderas spider man starkt! Nu ska jag lugna ned mig och lägga mig framför tv:n en stund. Ha en fortsatt trevlig dag ute i solen vänner, Kram
Bild tagen förra året från stadsfesten sista dagen