Midsommar


Midsommar kransen jag gjorde ;)

Har jobbat mina första fem timmar, så nu är jag ledig i tre och en halv timma innan jag ska börja jobba kvällen. Jobbar bara fram till klockan åtta så det ska nog gå bra. Har samma tider imorgon så det blir en hel helg med bara jobb.
Var ju midsommar igår. Blev att jag var med lite folk i byagården vår, där åt grillat tillsammans och även jag drack litegrann men inte mycket alls eftersom jag skulle upp tidigt på morgonen. Så vid halv elva tiden då folket började bada badtunna och basta så drog jag hem för att sova. Hade iallafall en trevlig kväll.
Taggar redan till stadsfesten, måste komma ihåg att köpa biljett på måndag så jag kan se Loreen osv. Men nu ska jag fortsätta vila, kram.

Let’s leave the past behind us

Godmorgon, fyra timmar kvar innan jag börjar jobba. Har kikat runt lite på internet hur man på änklast sett gör en fin midsommarkrans som jag kan ha på mig på midsommar. Så ikväll när jag slutat blir det att springa ut i trädgården och plocka lite blommor och blåbärsris eller lingonris. Förmodligen kommer inte min krans se lika fin ut som de man hittar på internet, men kan ändå ge er en bild på min krans och hur den egentligen ska se ut ;). Ska duscha nu sen se någon film innan jag ska bege mig mot jobbet men skriver senare ikväll.
 
 

19e Juni

Gokväll, har inte gjort så mycket idag. Legat ute och stekt lite i solen om hopp att bli lite mer brun innan midsommar på fredag. Synd att jag inte kan vara med och festa, utan blir att vara med en stund och sen fara hem och sova då det blir att jobba hela helgen från 07:00-21:00. Känns lite tungt men tur man har lite tid att vila mellan tolv till fyra. Men sparar mitt festande till Festival helgen, hoppas det bjuds på riktigt go-väder så man kan ha shorts  eller klänning på kvällen/natten. Ikväll blir det att ta det att se Da vinci koden med syrran. Var ett tag sen och minns nästan ingenting från den. Går på kvälls jobb imorgon 16-20 så inte jätte långt pass. Men nu ska jag joina familjen framför tv:n en stund. Godnatt med er.
 

SHE'S NOT ME

Helt sjukt trött var jag igår efter jag slutade vid ett tiden. Somnade en liten stund på soffan hos brorsan innan pappa kom och hämtade mig. Sen efter jag ätit middag hemma gick jag och skulle sova en stund på min säng men slutade med att jag sov från klockan halv sju till typ tio då mamma kom och väckte mig. Sen somnade jag om och sov ända fram till elva i morse! Galet. Har just nu dammat sängkläderna och städat bort lite i mitt rum. Snart kommer syrran hem och hon tar med sig sin dator så jag kan spela sims :D Ska nog mest ta det lugnt dom här två dagarna jag har ledigt innan det blir kvällsjobb på Torsdag. Håller på och kika på lite sommar linnen/klänningar som jag ska köpa så jag kan ha med mig till då vi far utomlands i augusti. Har aldrig varit utomlands tidigare så känner mig jätte nervös och taggad till tusen. Så otroligt skönt att få lämna Sverige för en vecka och bara få vara med vänner och festa in på små timmarna i ett varmt land! 
 
Ps. saknar er klassen!
 
 
 

16e Juni

Godmorgon. Hängde hela dagen med sara och Frida igår. Blev på morgonen att få besök av Amanda och hennes gulliga pajk Kid. När hon hade dragit så spelade vi sims en stund, eller det blev mer att vi gjorde färdigt personerna och sen var vi less. Gjorde oss sen i ordning för att dra och käka på big smajl. Sen hängde jag hela kvällen hos frida och kollade på bilder från deras utlandsresa till Turkiet. Är så grymmt taggad att åka utomlands nu i Augusti! Kommer inte få så mycket sommarlov nu under sommarn eftersom jag ska jobba så mycket, så känns bra att få en veckas sommarlov i augusti och dra till ett varmt land och bara Sola, bada och festa! 
Nu blir det att ställa sig att diska lite sen spela Sims en liten stund medans jag hoppas på att mamma eller pappa ska hämta mig. Vi hörs, puss

14e Juni

Har gjort färdigt min inskolning nu på Äldreboendet där jag ska Jobba i sommar. Känns riktigt bra faktiskt nu när man kommit in i arbetet litegrann. Så på måndag börjar allvaret då man ska vara mer självständig. Skönt att jag inte har så jobbig första dag. Går från klockan sju till ett sen är jag ledig fram till torsdag. Ledig sen fredagen då det blir att jobba hela helgen. Nu blir det då att göra sig i ordning och dra till brorsan med Sara och frida och se en film och käka massa godis och glass <3 Tänkte inte skriva så mycket mer ikväll. Ha en bra kväll! kram
 

I wanna be forever young

 
Tror jag fortfarande inte riktigt har fattat att jag tagit studenten. Har redan snart gått en vecka..gått något så otroligt fort tycker jag, hur fort kommer inte den här sommaren gå då? 
Har nu legat i feber i två dagar och äntligen har den börjat försvinna. Så imorgon blir det nån slags utbildningsdag inför sommarjobb mellan klockan 9-15, Sen efter det blir det inskolning mellan 16-21 så blir en tung dag, men tur man får lön under utbildningstimmarna och inskolningen. Känner mig lite smått nervös över att börja komma in i arbetslivet snart. Men ändå känns det jätte bra att jag kommer mig någon vart här i livet och kanske så småningom kan flytta till en lägenhet och verkligen få känna att jag kan försörja mig själv. En otroligt spännande tid man har framför sig.

Studenten 2013!

Jag har tagit studenten!!
 
Har blandade känslor för det.. Lycka och ångest. Nu när man går ut i vuxenlivet och ska börja jobba har man så otroligt mycket ansvar. Det sägs att efter man fyllt tjugo så flyger bara tiden förbi. Men jag har ju så mycket jag vill göra innan jag blir gammal. Tänk om jag inte hinner det? Tänk om jag måste jobba så mycket att jag inte hinner göra det jag vill? Vad gör jag om jag inte har tillräckligt med pengar för att få nå mina mål? Får leta mig en miljonär som kan försörja mig. Men nu ska jag inte grubbla över det. Ska njuta av de lediga dagarna som jag har ledigt nu under sommarn och umgås med vänner och familj. Grubbla kan jag göra till hösten/vintern. 
 
Idag blir det att ta det lugnt för imorgon blir det födelsedagsfest för Storasyster! Hoppas vädret bjuder på sol och värme så det blir en perfekt dag för att ha på sig sommarklänning. Nu ska jag ut och fixa lite i kaninburarna sen se en film med syskonen.