Plugg!

Ni kan vara lugna, jag har inte slutat blogga! Har fortfarande så sjukt mycket plugg nu innan sommarlovet. Men det börjar minska sig med högarna mer om mer för var dag som går, så snart har jag tid för bloggandet igen :D Men blir nog inte så mycket mer bloggande för min del förrän på fredag. Måste prioritera skolarbetet före bloggen. Hoppas ni slipper dom här högarna med läxa som jag har just nu.

25e Maj 2012

Inget bloggande dom här två dagarna som varit, som ni nog märkt. Har haft två prov och läxor så har verkligen inte haft tid att varken sitta vid datorn eller se tv. Det är inte helt slut än heller. Har ett tal som jag ska hålla på svenska lektionen på måndag som jag inte ens har börjat skriva. Sen har jag ett till prov på tisdag i näringslära, en till uppgifts inlämning i psykiatri. Så i helgen blir det bara att sitta bänkad framför läxböcker och word....men ska försöka klämma in lite soltimmar också så jag kan få lite färg på kroppen innan sommarlovet:) Då vet ni ungefär vad som händer mig i helgen. Men idag blir det nog inte så mycket mer pluggande, utan ska bara vila upp mig till imorgon då jag börjar om på nytt igen. Nu ska jag ner och tjocka mig med massa chips och godis, vi hörs mer imorgon kram.

What a wonderful day

Ännu en härlig dag fri från plugg....fast där ljög jag! Har hur mycket som helst som ska ha gjorts färdigt och jag har inte ens gjort hälften av allt som ska vara färdigt. Kommer nog gå in i väggen innan den här veckan är slut! Aja bara att bita i det sura äpplet kanske mer en citron..Iallafall så var inte den här dagen helt förstöd utan gick på stan i det fina soliga vädret idag med lisa. Hittade lite fina grejsor jag skulle vilja köpa hem, t.ex ett skit fint läppstift/läppglans som jag hittade inne på Åhlèns. Men Istället för att köpa det så hittade jag en billig parfym inne på H&M lucktade sjukt gott också, påminner lite om Escada parfymen så därför fick den självklart följa med hem
Ikväll blir det som alla andra tisdagar att bänka sig framför Desperate housewives, det är inte många avsnitt kvar innan serien tar helt slut! Kommer kännas helt tomt i min själ när de lämnar oss. Men blir nog att köpa hem alla säsonger, så om jag saknar dom allt för mycket så är det bara att börja om att se ända från början:D
Avslutar detta inlägg med dagens outfit

Shorts bikbok som jag rivit sönder själv // spetströja, ginatricot // Kofta, Lindex // Halsband, lånad av mamma //
Sen måste jag visa min nya underbara parfym


Waterfall Braid

Sovmorgon i morse till klockan 12.10. Hur skönt som helst att få sova några timmar längre i början av veckan. Ännu en bra sak med dagen var att det är soligt och det ska bli ännu bättre väder till helgen då det ska bli upp mot 25 grader!:D Har varit sjukt sugen på att göra några fina frisyrer idag på skolan så fick tips på att jag kan testa göra en vattenfalls fläta. Så skyndade mig in på youtube och kikade hur man skulle göra. Det var faktiskt sjukt lätt och det blir hur snyggt som helst också:D Gjorde en sån fläta på min lillasyster när jag kom hem och det gick faktiskt rätt så bra men är inte helt nöjd än men efter några gångers övning ska det nog sitta.
Här har ni resultatet på Waterfall Braid:

20e maj 2012

Hahaha andra gången min syrras bovärd kommer och knackar på en bakis dag då jag inte har stigit upp och går och öppnar dörren och jag inte knäppt igen byxorna ordentligt..typiskt att sånt ska hända mig. Iallafall så igår blev det att fira mina två äldsta bröder som fyllt år med hela familjen. Blev grillat och efter det tårta:D Sen så drog jag och min syrra på en annan födelsedags fest och krogen. Jätte trevlig kväll men får sota för det idag då man är allt för bakis. Blir inte så mycket ni kommer att få höra av mig idag utan jag ska bara ligga ner och samla energi och se på serier. Hoppas ni har en lite bättre söndag än mig så hörs vi mer imorgon, kram.

Beslutsångest

Under dom här sex timmarna har jag hunnit se ett avsnitt av Vampire diaries, städat tre stycken kaninburar och även hunnit duschat och kollat runt på internet efter en skolavslutnings klänning. Men har inte riktigt bestämt mig än om det blir klänning eller köra på en jumpsuit. Kanske blir att jag har på mig jeansshorts och någon snygg överdel det här året också? har beslutsångest och det är inte länge kvar till skolavslutningen!
Nått sånt här hade jag tänkt mig:
Klänningen kommer ifrån nelly.com och kostar nånstans vid 400 lappen.
Jumpsuiten hittade jag inne på Ginatricots hemsida och var sjukt billig, kostade endast 149 kr.
Om jag nu skulle ha den vita jumpsuiten skulle jag nog ha något färgglatt halsband till så det inte blir för enfärgat och tråkigt. Vad tycker ni jag ska ha på mig? Ni behöver inte välja just mellan dom här två, kanske det finns någon annanstan ni hittat något snyggt som ni kan tipsa mig om?:)

18e Maj 2012

Morning!
Börjar dagen med en kopp kaffe och några rostade bröd. Igår blev det inte så jätte mycket gjort, tog en ny profilbild till min facebook sen så resten av kvällen så såg jag och min syrra några avsnitt av tredje säsongen i vampire diaries. Fällde några tårar lite här och där under avsnitten för det var så himla fint. Men vi hann inte riktigt att se klart ett avsnitt för då vart vi båda lite för trötta och somnade i soffan;) Inge regn på hela dagen idag så nu blir det ut och städa kaninburarna och sen får vi se vad som händer senare. Vi hörs senare, kram!
Nya profilbilden som min syrra tog på mig igår ute på gården:)

17e Maj

God morgon!

Blev en kort kväll igår, hann inte ens se klart filmen innan mina ögonlock började fara igen. Vaknade upp klockan två på kvällen sen av att min brorsa ringde men när jag svarade så var det ingen där. Haha frågade vad han ville sen i morse och då sa han att han måste ha ringt fel;) Även han var ute och festade igår så hann måst haft en riktigt bra väll igår som ringt fel till mig två gånger haha. Ska regna hela dagen idag så blir bara att vara inne och se på filmer och serier med min syrra som kom hem klockan sex på morgon. Typiskt att det ska regna de dagarna man är ledig från skolan då man egentligen vill passa på att skaffa sig lite solbränna. Men det sägs att det ska vara soligt på lördag men då ska vi ha stor kalas för mina två äldsta brorsor som ena fyllde år i tisdags och den äldsta som fyller år nu på lördag. Så blir bara trevligheter under helgen med familjen, hoppas ni också får en trevlig helg. kram på er!
Thank you very much Tommy for sharing this meaningful and awesome quote! :)


I'm still breathing

godkväll, har nyligen sett klart grey's anatomy avsnittet som var ikväll på tv. Satt som vanligt och bölade som en tok då det var nått sorligt. Ska nu strax se Life as we know it, har redan sett den en gång förut men det var ett tag sedan nu och den är ju såå bra men sjukt sorlig den också så då vet nu hur det kommer vara för mig ikväll. Tänkte bara slänga in en dagens outfit bild så här på slutet av dagen. hoppas ni andra får en fortsatt trevlig kväll/natt, godnatt blir det då för min del efter filmen

Skinnjacka, Lindex // T-shirt, Ginatricot // Shorts, bikbok // örhänge, ginatricot

It's never easy to be chosen, never easy to be called

Hur härligt som helst har det varit idag. Nästan så att man kunnat gått bar bent under shortsen idag på stan. Var väll upp mot 18 grader som varmast i solen, var nästan för varmt att ha på sig skinnjackan. Jag och syrran svängde in på Big smajl för att kyla ner oss en stund med en bägare glass, riktigt mumsigt. Sen drog vi oss mot stan för att hitta lite fina sommar kläder. Hittade en massa snyggt men just nu ekar det tomt inne på mitt konto så endast två saker fick komma i mina ägor idag. Dock försvann dom lika fort för min syrra ville låna de sakerna jag köpte idag till ikväll då hon ska ut på krogen med en tjej kompis.
Linnet köpte jag på Ginatricot för 99:- har en djup urringning under armarna, sjukt snyggt. fick inte med det på bilden men ska ta ett bättre kort sen när jag får hem den.
Även denna nedan köpte jag från ginatricot 29:- blir hur snyggt som helst till hästsvans. Nu kommer jag nog börja ha uppsatt mer, perfekt nu till sommaren då det är varmt och man inte vill ha nedsläppt hår så är det bara att piffa till hästsvansen med den här.

I Need Your strength to handle the pressure

Nyligen landat hemma hos min syrra och ska vänta på att hon ska göra sig i ordning sen ska vi dra in till stan. Har stoppat i mig lite alvedon för min huvudvärk så jag slipper gå på stan och vara tjurig. Nu blir det bara att försöka få min syrra att skynda sig så vi hinner gå på stan innan jag ska hem. Men verkar bli ett tag innan vi kommer någon vart eftersom hon testar allt hon har i sin garderob. Skriver mer när jag kommer hem, puss.

A white flower with the power to bring life to me

Ett brev kikade fram i brevlådan idag och av lycka hade jag äntligen fått mitt jobb schema inför sommaren! Tackar gudarna för att jag är ledig helgen då Stadsfestivalen är. Hade inte kontaktat dom och sagt att jag ville vara ledig då men dom förstod nog ändå att jag ville vara ledig då ;) Nu är min sommar räddad :D
Imorgon har vi bara en lektion på morgonen och vi kommer nog inte vara så många på den eftersom vi inte har några lektioner efter plus att vi är lediga torsdag och fredag eftersom det är Krist i himelsfärd. Men jag skulle ändå in till stan imorgon så det spelar ingen roll:) Nu ska jag fortsätta att se GCB så jag hinner ikapp avsnittet som ska vara ikväll på Kanal5.

We got a future full of blue skies

Har nu legat ute och stekts i solen från klockan ett, gode nice var det! Dock blev det en aningens varmt och råkade somna i solen en snabbis så blev lite smått röd i ansiktet;) Nu ska jag då se GCB eller Sex and the city filmen, har inte riktigt helt bestämt mig än. För att inte uttråka er allt för mycket av mitt snack tänkte jag bjuda på några vår bilder jag tog förr förra veckan och idag som bevisar att sommaren ändå kommer hit till skellefteå i år igen.
Titta och njut!
Den här bilden tog jag förr förra veckan som är knopparna till rabbarber, dom är betydligt större nu.

En dröm resa

Tråkigt väder, inget att göra och har vaknat upp på fel sida..så blir nog inte så mycket av uppdatering här på bloggen idag. Får väll se om mitt humör ändras lite senare idag till det bättre så kanske det händer någonting. Igår kom Kristoffer och Sara hit och umgåste. Idag kommer även Markus hit men sara åker hem för att städa i lägenheten för det ser ut som ett bombnedslag. Just nu vill jag bara ha en massa pengar på mitt konto och bara gå lös på stan och shoppa som aldrig förr! Är så sjukt avundsjuk på Julia och Theres som for utomlands igår till Mallorca, sen Moa som far till Grekland nästa helg i två veckor! Känner själv hur jag vill åka bort från det här trista vädret till ett soligare och varmare land.
Ställen dit jag mest av allt vill åka till är nog Egypten, Kroatien och Grekland. Tänk att få åka till egypten och kolla på alla pyramider och andra häftiga saker och varmt och skönt, sen att bara få koppla av. Finns nog inget annat en det jag vill just nu.

9e maj

Sitter just nu hemma hos min syrra i stan och ska strax göra mig klar innan jag ska bege mig in mot stan och möta upp syster min för att gå sen och käka på stan och möta upp frida och hanna för att sedan bege oss mot nordanå där dansföreställningen är. Jo, jag vet att jag redan har sett den men den var jätte bra sen hade jag redan lovat min syrra att gå med henne idag och se den. Så  kan lika gärna passa på då att flima eller ta kort så jag kan lägga upp här på bloggen så ni slipper se en massa ego-bilder på mig hela tiden. Hade inget mer att dela med mig av för stunden. Ni få ha en fortsatt trevlig afton/kväll, puss

Btw, för er som misstolkade förra inlägget och trodde att jag åt middag med nån som heter oliver så har ni fel. och nej kära vänner jag har inte undan hållit nått om att jag har träffat en kille för det har jag inte. Ni kan vara lugna jag är fortfarande forever alone....



On The edge of glory

Har gjort klart läxa, ätit middag med oliver♥ Finns nog inget godare tillbehör till maten än oliver! skulle faktiskt kunna sitta och äta de rakt ur burken utan att äta någonting till, så gott är det. Sen kan jag känna mig lugn över att oliverna inte kommer ta slut på ett tag efter som mamma har köpt hem tre stycken burkar, haha. Så nu  blir det att gå och små äta ur kylskåpet hela veckan ut:D Nog med oliver!  Nu får de bli dagens outfit.

Hade på mig mina nya svarta jeans jag köpte förra veckan på Ginatricot sen en vit tröja från veromoda.

What Makes You Beautiful

Gick på ådells idag efter skolan och skulle köpa nitar till mina shorts. Men självklart ska dom vara slut när man vill ha dom som mest, sen kommer dom inte få in några mer förrän om tre veckor! Nu är jag sjukt desperat och ska försöka kika runt på internet och se om jag hittar några billiga nitar där. Tröstade mig iallafall lite grann genom att köpa Fit Me Foundation och Puder. Får se om färgen på foundationen blev bra. Tycker det är så svårt att byta till en ny foundation, för om man ska ha den ljus så blir den antingen gris rosa eller Orange.....håller tummarna på att de blir som jag vill ha det.

7e Maj 2012

Har snackat med syrran nu en stund i telefonen. Tydligen ska hon dricka vin ikväll och äta ost och kex.....vuxen poäng, check! Hade inget speciellt att skriva nu utan hade bara tänkt visa vad jag hade på mig dagen till ära.
Linnet är mammas inredning som jag fick låna idag. Det är hennes gamla nattlinne som hon hade som ung.
Sen shortsen som jag piffade till igår med spetstyg i fickan.

Have You Ever Wished You Could Fly

Skolan avklarad för idag. Blir bara att ligga i soffan och kolla på tv:n ikväll, är helt slut efter den här dagen av hårt arbete. Gick på stan en liten stund och hittade en massa snyggt som vanligt men inget fick följa med hem idag heller för jag hade ingen lust att stå i provrummet och testa en massa kläder, skulle ta allt för mycket av den energin jag har kvar. Men självklart glömde jag bort det viktigaste jag skulle göra idag på stan! Skulle ju titta efter nitar till shortsen, får väll göra det imorgon istället då vi slutar klockan ett . Gick igen HRL (hjärt-lungräddning) idag på lektionen. Var faktiskt jobbigare än vad jag trodde det skulle vara, Särskilt då man skulle göra det ända fram till läraren sa stopp. Men nu kan alla känna sig trygga då dom har mig i närheten om det skulle hända att de blev hjärtstopp.
Här har ni mannen jag räddade livet på idag.

Done!

Sådär, då var pysslandet med shortsen färdiga för idag. Har även tänkt pimpa dom med nitar på fickorna där bak men vi hade tydligen inga nitar hemma så blir att köpa hem sånt imorgon:)
Här har ni iallafall resultatet på det jag fixade idag.
Före.
Efter:
Vad tycker ni, hiss eller diss?

Pimp My Shorts!

Har tråkigt så tänkte pimpa mina tråkiga jeanshorts med lite spets. Resultatet får ni se senare idag:D

6e Maj 2012

Godmorgon, gick och la mig igår i min renbäddade säng och ny duschad, sover alltid som bäst då. Som sagt så såg jag och min brorsa This means war igår. Var nog den bästa filmen jag sett på länge, var rolig ända från början till slut och plus i kanten var ju för dom snygga huvudrollerna Chris Pine och Tom Hardy. Lätt att man skulle vilja vara Reese Witherspoon i den filmen som har två killar som tävlar om att få henne;) Idag blir det nog inte så mycket att göra för min del. Ska nog bara sitta och slappa framför serier. Imorgon är det skola igen och ser inte fram emot det ett dugg, hade gärna haft några helgdagar till. Blir iallafall lite roligt imorgon på skoltid för då ska vi fara och se på dansuppvisning på Nordanå. Blir nog jätte bra :D Blir inte så mycket bloggning för mig idag men hoppas ni får en trevlig söndag så hörs vi mer imorgon.

This is the part of me that you`re never gonna ever take away from me!

Idag kom brorsan hem så blir att umgås med honom ikväll. Blir att se Hockey-Vm Sverige-Tjeckien och sen ska vi se filmen This means war. Blir helt enkelt att bara ta det lugnt framför tv:n ikväll.
Bilden som togs på mig i torsdags av Megafonen Streetstyle.

5 Maj

Fick höra att min fina vän moa var med i norran. Själv har jag inte norran tidningen hemma så skyndade mig in på internet och kollade efter hennes bild. Är så otroligt stolt över henne som har skrivit en självbiografi om hennes liv med ätstörning, är otroligt stolt över henne att hon orkat blicka tillbaka till hur de var och skriva ner det och läsa det om och om igen. Du är så otroligt stark! Tycker att ni alla som har dagens norran tidning hemma liggandes ska läsa!
Så himla fin

Before i die


From me to you

Sista skoldagen innan en efter längtad helg! Slutade skolan ett och drog då på stan och tittade efter snygga överdelar. Hittade en hel del men inget fick följa med mig hem idag, får se om de blir en sväng dit ner imorgon så kan jag ta tid på mig att hitta den perfekta överdelen. By the way, fick en liten chock när moa helt plötsligt skriker till i klassrummet och säger EMELIE! Din bild finns nu ute på Streetstyle!! blev ganska så nöjd faktiskt fast en det var efter en skoldag då håret brukar vara där de inte var när man fixad det på morgonen och man är lite smått trött. Jätte duktig fotograf också som får mig att se så där lite extra snygg ut. Gå nu in på hemsidan som jag har länkat åt er så kan ni även kolla in resten av de andra bilderna som hon tagit på andra tjejer och killar i skellefteå-stad.
Vill ha en vit kavaj!! Nån som vet vart man kan hitta en snygg vit kavaj för en billig peng?

That was then and this is now

Ska strax försöka göra lite mer av naturkunskaps läxan vi har till imorgon vet dock inte om jag kommer orka eftersom jag snart kommer somna här och nu. Annars får jag göra det imorgon på skolan, som förmodligen inte kommer att hända. Blir ännu ett konditions pass imorgon på idrotts lektionen känner mig inte så peppad eftersom det kommer vara jag som ger upp först hehe. Men blir väll så att jag tvingar mig själv att springa tills iallafall tre stycken sitter på bäcken, men då har jag väll kört mig så slut att jag ligger på marken och kippar efter andan.
Men nu ska jag se Unga läkare, hejdå


A fire work, A dancing flame

Gick på stan efter skolan med Mika och Fanny och köpte ett par nya svarta Jeans från ginatricot. Hoppas färgen sitter kvar på dom efter en tvätt, eftersom man har haft  otur med andra svarta jeans att dom blekts efter första tvätten. Blev även fotograferad av Megafonen Streetstyle idag när jag gick på stan, haha kommer nog se ut som ett tap när den kommer ut på deras blogg! Ni kan iallafall hålla utkik efter mig inne på den här hemsidan  http://www.megafonen.nu/streetstyle/. Sen gick vi och mötte upp några till tjejer från min klass och fikade på wayne`s Coffee och hade det super mysigt och pratade om allt mellan himmel och jord.
Detta hade jag på mig idag, Jeans-jacka från hm köpt för tre år sedan, Linnet: ginatricot, Byxor från Carlings, Väska: Ginatricot

Young, wild & free

Sitter med kaffe koppen i högstahugg och ser på GCB. Ska strax duscha innan grey's börjar. Sprang ungefär 5km idag på idrotten, eller blev väll mer för min del att går,springa,gå och springa. Min kondis är inte på topp och har nog aldrig varit det heller. Dock känner jag mig mer motiverad nu, så ska väll försöka att ta mig någon runda nån gång per vecka:D Men först ska jag köpa mig ett par nya löpar skor och löpar byxor så jag kan känna mig lite sådär extra sportig, hehe. Slut skrivet för min del för den här dan, puss

1 maj

Sitter äntligen hemma och har fått i mig grillat, mumma. har även fått mig en liten powernap innan middagen och de behövdes. Var förbi myrorna idag med pappa och skänkte bort tre stora svarta säckar med kläder och en påse med gamla skor som vi inte längre kan ha. Nu ska jag börja med läxan men känner just nu att jag bara kommer orka göra en sen måste jag nog sova lite mer eller bara slappa framför några 90210 avsnitt, går kvällen tog nog kål på mig iallafall haha.

We are young

Hade en jätte trevlig valborgs igår med mina fina vänner. Blev fest hemma i Tessans syrras lägenhet där vi var till slut kanske 14-15 pers men egentligen skulle vara 9 men de var jätte roligt. Ända tills vi var ute i bara nån plus grad och blåst som bara den! Sen hade vi inte på oss varmaste kläder heller, jag hade bara på mig ett par högmidjade jeansshorts med svarta nylonstrumpor under, en tunn orange skjorta och min skinnjacka. Ni hör ju bara på det där hur kallt det kan ha varit. Idag är jag faktiskt inte ett dugg bakis fast än alla shotar igår,  känns otroligt skönt! Idag blir det att göra läxor som måste vara färdiga helst till imorgon. Kanske inte de roligaste att göra på sin lediga dag men om man vill ha bra betyg är det bara att sätta igång....
Så här såg jag ut igår:

La allt hår över till andra sidan av skallen så de såg ut som en sidecut frisyr.
Hög-midjade jeansshortsen från bikbok
Skjorta från hm 199kr
Ringarna lånade jag av min syrra som är köpta på Ginatricot i vintras.