You’re making up stories of your own.

Har haft praktik nu i redan två veckor, tiden bara rinner iväg. Har hittat mig en studentklänning som jag nog ska köpa om det finns i rätt storlek. Sen måste jag hitta ett par bra skor till också. Har ni några tips på några snygga, inte allt för höga klackskor som man orkar gå i hela kvällen? Är öppen för förslag :) Inget nytt i mitt liv har annars hänt. Har påsklov nu så jag bara chillar och tar det lugnt, har praktik på tisdag men annars har jag helt ledigt. Nu ska jag fortsätta se ett avsnitt av grey's anatomy, tittar in senare idag.

Take Risks

Nu går vi snart in på V.11. Sista veckan på skolan innan vi går ut på nästa 6 veckors praktik. Denna gång inom handikapp. Jag ska vara på ett dagcentra mitt inne i stan. Kan nog bli riktigt roligt faktiskt. Dessutom slipper man jobba kvällar och helger. Vilket är enligt mig super! Hoppas tiderna blir bra så jag hinner med bussarna som går hem. Även att jag börjar typ åtta så jag kan sova hemma i klutmark och inte bara inne i stan, som jag blev tvungen att göra då jag var på lassa. Men ser faktiskt fram emot den här praktiken. Hoppas den går fort så man snabbare får påsklov. Nu ska jag försöka mig på en omvårdnads uppgift som vi har nu till veckan hur jag ska klara av det utan omvårdnadsboken har jag ingen aning om?? Kan bli svårt, aja kan börja med att göra egna frågor iallafall. 

Hey, do you remember. How we would stay up all night

Ååå vad glad jag blir!! Robin förtjänade verkligen att vinna Melodifestivalen med hans låt You :D. Hur fin låt som helst som nästan alla kan relatera till. Sen vilka toner han kan ta, shit! Hahaha han varju helt chockad när han vann också. Måst ha tagit tre minuter innan han riktigt förstod. Tycker dock att det är synd att vissa inte ens kommer fram då dom röstar, så man vet ju aldrig i slut ändan vilken låt som egentligen hade vunnit? Men nu kommer jag somna med ett leende på läpparna iallafall. Nu ska jag se några fler avsnitt av  Supernatural med brorsan. Snart har jag kommit ikapp till det avsnittet han är på. Godnatt! kram.

Cause lovers dance when they're feeling in love

Då var Lördagen här igen. Sportlovet har gått i lagom takt nästan lite för fort tycker jag. Men så är det alltid när det gäller lov. Idag blir det att vara hemma, blir mellomys ikväll nu när det är finalen och allt. Så blir en lugn dag/kväll idag. På måndag ska jag och träffa chefen på äldreboendet där jag ska jobba till sommaren. Spännande! Hoppas det blir så att jag får jobba lite kvällar och helger/lov här framöver också. Får se om jag tittar in här lite senare idag, annars få ni ha en riktigt bra lördag!

Cause with your hand in my hand and a pocket full of soul, I can tell you there's no place we couldn't go

Är nu tillbaka efter en heldag hos min storasyster Maria. Myste med småpojkarna framför teven, sen blev jag bjuden på fläskytterfilè och potatisgratäng med supergod sallad till med fetaost och oliver. Lilleman var lite småttförkyld så fick inte sitta ner mycket när maria lagade maten och när vi skulle sen städa bort. Fick gå med honom så han inte skulle vara ledsen. Ska nu ta mig lite glass och en kladdkaks bit , blev tyvärr ingen isglass idag. Fick bli gräddglass istället. Men men, bättre än ingenting. Nog för att jag inte gillar gräddglass så jätte mycket. Men till kladdkaka passar det bra. Resten av kvällen blir det nog mysa framför teven med familjen, sen något avsnitt av supernatural innan jag ska sova gott i min sköna säng. Ha en mysig kväll nu, kikar in imorgon igen. Puss

Do you hear that love, they're playing our song

Bild från selet i sommras.
 
Godmorgon på er. Ja för mig är det morgon eftersom jag steg upp ganska nyligen. Har nyss duschat och ska börja göra mig i ordning för att dra mig in mot stan. Ska hänga där en stund medans brorsan är och gymmar, får väll se vem det är jag besöker. Hade egentligen tänkt gå på stan, men får inte köpa någonting och jag vet att jag bara kommer hitta en massa snyggt. Sen kommer jag bli deprimerad för att jag inte kan köpa med mig det hem. Fint och soligt har vi det här hemma idag, dock blåser det kallt ute så bara för att det är sol behöver det inte vara varmt.. synd. Blev av någon anledning riktigt sugen på isglass och hallonsoda?? Ska typ be min brorsa köpa det till mig ;).
 

En sockerbagare här bor i staden, hon bakar kakor mest hela kvällen.

Nu blir det fram med alla ingredienser för nu ska här bakas! Jag och sara blev något så sjukt sugen på något gott, men hade tyvärr inget hemma i skafferiet. Men vilken tur att man har en massa ingredienser då hemma så man kan baka sig en kladdkaka. Är faktiskt färdig med den i skrivande stund och har ställt ut den så vi kan äta den senare ikväll till en film eller varför inte ett avsnitt av Game of thrones. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, själv kommer jag och sara kräla upp för trappen sen ikväll för vi kommer vara så mätta och trötta efter allt gott. godnatt med er, puss & kram.

Way up in the air, you're finally free, and you can stay up there, right next to me.

Mamma bjöd på en av världens godaste mat idag!! Kasler med klyftpotatis som hon hade i ugnen med champinjoner. Sen gjorde hon någon stark brunsås till. Mums säger jag bara! Mamma såg helt vettskrämd ut då vi alla tryckte i oss maten och utbrast, SÅ JÄVLA GOTT! Tror nog aldrig att det varit så tyst vid mat bordet som idag då alla bara fokuserade på att få i sig maten, haha. Tog sedan med mig sara på en prommis, synd bara att vi gick ut så sent då det hann bli så mörkt. Annars hade vi kunna gått mycket längre. Dessutom så skulle sara plugga till en tenta hon har snart.
Jag bara älskar att pilla på med andras hår göra olika frisyrer, särskilt att göra olika sorters frisyrer med flätor. Gav mig på min syrras hår idag medans hon satt framför datorn och pluggade. Så här blev resultatet iallafall. Blev faktiskt ganska så nöjd.

Första gången som du ska hålla nån i hand. Första gången som du ska kyssa någon man, första gången som du är riktigt kär.

Håller på att fixa lite här i bloggen, kommer bli snart mycket bättre än vad det såg ut förut. Sara kommer hem nu, får se om hon skulle vilja följa ut på en promenad nu när det är så soligt och fint väder. Har faktiskt inte kommit mig ut någonting nästan nu under sportlovet. Det är faktiskt meningen att man ska vara ute mycket på sportlovet! Vad håller jag på med.. Har nyss ätit lite lunch med småsyskonen, hade dock nyss ätit frukost nästan men man får väll alltid i sig lite till ;) Ska fortsätta fixa till bloggdesignen sen får jag skriva lite mer senare idag, puss.

I can see you looking back at me Keep your eyes on me

Fina fiskbensflätan jag gjorde på lillasyster igår :)
 
Finns så sjukt mycket jag skulle vilja vara bra på och börja med. Dessutom saker jag vill ha, som att spela Piano, vara duktig på att dansa, spela gitarr, ha en massa pengar så jag kan köpa sjukt snygga kläder! Skulle även vilja börja släktforska.. Det där är bara lite grann på min enorma lista. Ska iallafall ta tag i att fixa mig arbete som vikarie på ett äldreboende idag, förhoppningsvis kommer det att gå vägen. Men det får vi allt se om. Ska stämma av om sommarjobbet idag också. Hade egentligen gå ut ochgå nu på morgonen men vädret tillåter mig att stanna inne idag. Det blåser och snöar något förbannat mycket. Så det blir nog att stanna inne och se på en film istället. 

Yesterday is history, Tomorrow's a mystery

Fyy vad lat jag varit nu dom senaste dagarna.. bara legat i soffan och kollat tv. Både jag och mamma är less att jag bara ligger här och degar. Men ikväll har jag iallafall myst uppe på berget och grillat med mina fina vänner! Dock blev det lite kallt om rumpan då jag och sara glömde ta med oss sittunderlag. Men riktigt mysigt hade vi det. Luktar tyvärr inte det godaste just nu. Har förresten köpt mig solglasögonen nu som jag ville ha, ni ser dom på bilden. Blev riktigt nöjd faktiskt. Längtar tills det blir sol ute så man kan börja använda dom. Nu blir det att se några avsnitt av supernatural med markus innan jag ska sova. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. Puss

Mar. 03, 2013

haha mådde verkligen inte bra igår.. illamåendet och tröttheten försvann inte förrän vid typ åtta tiden på kvällen. Idag mår jag prima, blir inte att göra så mycket idag ändå. Får se om det blir att fara till syrrans lägenhet någon dag nu i veckan och hjälpa henne att tvätta, sen blir det att grilla och åka pulka någon dag också :D Blir nog riktigt mysigt! Har några avsnitt av vissa serier som jag måste ta igen att se, så det passar nog bra att göra idag. Gav upp idag med att inte få dricka kaffe pågrund av min magkatarr, än så länge mår jag bra. Får väll se hur jag mår lite senare idag dock ;)

Mar. 02, 2013

Jadu, idag mår man då som man förtjänar.. festade med Mika hennes kille och några fler igår kväll. påminn mig att inte köpa shots och drink på krogen om man helst vill MåBra dagen efter. Idag blir det hem till klutmark igen. vi har sportlov nu och det blir nog att spendera mesta delen där så jag känner nu och vila upp mig ;) men ska försöka sova liite till innan jag gör mig i ordning för att åka hem :)