29e October

Har ropat hem en militärbasker som jag ska ha till halloween då jag ska klä ut mig till en död soldat. Hoppas bara att jag hinner få hem den innan fredag eller lördag! Nästa grej som ska fixas nu är att beställa hem ett par vita linser, samt att köpa några lösögonfransar. Sen är jag som färdig inför halloweenhelgen och är taggad till tusen! 

Oct. 16, 2012

ligger hemma och är sjuk idag..börjar bli less att må så här på mornarna. Ska iallafall försöka kämpa mig genom några timmars pluggande här hemma inför ett prov imorgon. Som jag verkligen måste fara på, även om jag mår skit eller inte. Har iallafall fått se dom första snöflingorna falla nu på morgonen, känns helt sjukt att det snart är vinter! Men än ska jag inte plocka fram vinter jackan, tycker att det är lite för tidigt för det än;) Ska förbereda mitt uppstigande ur sängen nu med ett avsnitt av hart of dixie<3


En bild från lördagen då jag festade med fina vänner.

Countdown

Har blivit fotad igen för bloggen streetstyle..ni minns kanske att jag var det tidigare i våras också. Som sagt så var det både jag och Julia i klassen som blev fotade var försej när vi gick på stan. Dock ser mitt ansikte ut som en köttbulle och vette fan vad jag gör med munnen. Kan visa bilden på mitt fagra ansikte om ni vill. Här har ni köttbullen Emelie. Som ni ser har jag ju fixat håret också så att jag har det ljusare mot topparna. Men så där ljust är det inte i verkligheten, även om jag hade hoppats det. Men det ska snart fixas till. Nu blir det hopp i säng och se första avsnittet i nya säsongen av Supernatural! Sjukt spännande! Godnatt på er

We are free, where everything’s allowed and love comes first,

Sådär då var halloween biljetten köpt! Kommer nog bli en riktigt Kung halloween som förra året då det var på Scandic. Fast i år kommer det nog bli snäppet bättre. För er som inte köpt biljetten än, gå in på Clubfortuna.se och fixa den då!

Måste ha!


Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar?

Sitter här halv sminkad och helt slut i kroppen och hoppas på att maskaran på något magiskt sätt jag bara hamna på mina ögonfransar utan att jag behöver göra något..Jag tror jag ska köpa en mask som jag bara kan trä på ansiktet så är jag sminkad och finn fri bara på nån sekund. Sen en peruk så man slipper fixa håret. Kan iallafall behövas när man försovit sig eller som idag, helt slut efter en hel kväll/natt festande. Ska hem till mamma och pappa på surströmmings kväll (Usch!!) med hela familjen och även mammas syskon. Blir nog mysigt, dock vet jag att min släkt är lite galen och volym nivån är på högsta. Om man är bakis en sån här dag kan det bli jobbigt. Men jag överlever nog. Ska nu mot min vilja gå och fixa håret och sen dra på mig maskaran innan brorsan hämtar mig lite senare. Ha det bra så länge, puss & kram.

Taggar kvällen

Blev att jag behöll tröjan ändå! Har beställt en frisör tid ( Äntligen..) Så då kommer jag få mycket ljusare och finare hår än vad jag har nu så då kommer det bli bättre med matchning av tröjan och håret :] Nu beställde jag inte bara en frisör tid för att färga håret så det passar tröjan utan mer för att jag är less så jag har håret nu. Ska iallafall börja tagga till lite för ikväll blir det fest! Blir att dra på Moa och Marikas födelsedagsfest sen ska dom flesta ut på krogen. Kan nog bli en riktigt kul kväll får bara se vilken krog det blir eftersom Allstars tydligen hade 20+..Men men det stoppar oss inte för det. Ska börja värma pizzan sen dra på mig ett och annat lager smink, hoppas ni får en trevlig helg ni med. Puss

We're all wonderful people

Gick lite på stan efter skolan innan bussen gick hemåt. Hittade än jätte mysig tröja på Ginatricot som jag velat ha men känner mig lite tveksam just nu om man ska behålla eller lämna tillbaka? är inte så van att ha på mig rosa kläder som sagt men har sett massa andra ha på sig liknande tröjor och det ser ju så sjukt fint ut. Har besluts ångest..
Vad tycks, behålla eller lämna tillbaka?

Never gonna know if you never even try

Förstår inte varför förra bilden inte ville samarbeta med mig? 
Nu har jag iallafall bestämt mig för vad jag ungefär vill göra med mitt hår! är så sjukt less hur tråkigt det ser ut nu så ska helt enkelt fräscha till det och klippa topparna så allt det risiga försvinner, sen ska jag nog färga dip dye. Hade tänkt mig ungefär så som på bilden. Inte sådär kort då utan färgen. Att det ska gå från mörkblond till riktigt ljusblond. Kan bli riktigt snyggt, eller vad tror ni? skulle jag passa i det?
(bild från google.se)

kryar på mig

köpte hem ett ganska dyrt shampoo och balsam igår från kicks. behöver verkligen en räddning till mitt hår för det har verkligen inget liv i sig och är så himla risigt. så hoppas att det här shampoot & balsam räddar mig nu när det inte var så där jätte billigt för en student som mig. Testade det igår kväll iallafall och tänkte vara as fräsch idag på skolan, men tydligen ville inte min kropp det. På ligger nu hemma illamående i min säng och håller tummarna på att det ska gå över snart så jag kan göra massa hemuppgifter som jag kommer att ha missat idag..







Sammanfattning av helgen

I fredags blev med fest. Jag och tessan startade kvällen här i lägenheten innan vi drog vidare in till stan på en fest där Josse och Linnea var på. Skulle sedan vidare ut på krogen då Mollys och Allstars hade öppet tillsammans. Men Kön var alldelens för lång och efter man hade kommit fram till mitten av kön hade det redan tagit en halv timma, så vi drog istället och käkade och sen for vi hem. Skulle se en film egentligen när jag kommit hem, men hann inte ens starta filmen innan jag hunnit somna...Lördagen bjöds det på fest igen, men denna gång var det hemma hos Julia på hennes födelsedagsfest. Sjukt kul kväll som innehöll allt för många shottar och slutade med efterfest med hamburgare i en lägenhet vid ica, sen en väldigt bra bit att vandra hemåt med frida till lägenheten igen där vi deckade nästan direkt. Om man sammanfattar kvällarna kort finns det bara ett ord och det är Kung! 
Är ledig idag och kan säga att det är väl behövligt efter den här helgen. Behöver verkligen samla på mig energi för att orka med en hel veckas skola. Så nu blir det snart att dra sig hem till klutmark och sova där tills imorgon. 
 
Bilder från helgen: