24e Augusti

Skolan har börjat om......Har aldrig kännt mig tröttare än så här på mornarna, fast än jag jobbat hela sommaren. Men nu är det äntligen helg och blir att fira Mamma som fyllt år:D Släktingarna från mammas sida kommer imorgon  även min syrras kille och min brorsas tjej. Blir nog en riktigt trevlig dag med en massa gofika såklart:] Snart Blire även lön som rullar in på mitt konto och då ska jag äntligen beställa hem min efterlängtade Militärjacka från Nelly!!
Nu ska jag trycka i mig nån till bulla och kanske lite popcorn senare ikväll framför en film. Skriver mer imorgon, kram

Schtaan

Ska slänga på mig kläder och dra in till stan och möta upp min syrra och köpa lite grejer för kvällens festligheter :D Slingade mitt hår igår förresten, som ni ser på bilden är mitt hår på bilden lite ljusare men ska köpa en ljusare hårfärg nu så jag får en jämnare färg i håret. Ska denna gången försöka ta en outfit bild på vad jag har på mig ikväll. Men nu måste jag skynda mig.

16e Augusti

Känns så otroligt skönt att komma sig ut och springa igen. Nog för att det är så sjukt jobbigt nu i början när man haft uppehåll under nästan hela sommaren, men jag kommer nog komma tillbaka till samma tempo om ett tag i alla fall. Mamma påminnde mig nyss om att jag missat första avsnittet av andra säsongen i once upon a time serien så just nu vill jag bara flänna lite....verkar inte heller som att det kommer vara en repris på söndag heller. Får helt enkelt se avsnitt av smash som jag glömt bort. Imorgon blir det att dra in till stan och fixa byxor till lördagen då det blir födelsedagsfest för Frida och Johanna:D Ska även få mitt hår slingat av min syrra. Men ska nu se lite serier, ha en fortsatt trevlig kväll!

Roadtrip

Blev som sagt att åka ut med bilen igår med frida och sara:D sjukt kul! Vi åkte förbi Johanna och hängde där en stund och for förbi ica och köpte lite gofika som vi mumsa i oss hemma hos henne sen framför tv:n. Kom hem sen vid elva tiden och gick raka vägen till sängen och läste en bok tills jag somnade. Idag har jag endast stekt i solen och ha haft det riktigt bra. Men nu så ska jag ta en paus från solen och se en film innan jag sen ska ut och springa. Har inte blivit så mycket av det nu i sommar då jag jobbat så mycket och sen vart så trött när jag kommit hem. Så ska försöka börja om igen nu. 

Älskar Livet!

Sara & Jag på tatung där vi fira Frida!
 
Igår blev det att fira min Fina vän Frida som tagit körkortet!! Jag och min syrra firade henne genom att bjuda med henne till Tatung och äta Middag som bestod av Plankstek:D. Sen drog vi vidare till Ainas och åt lite efterrätt som för mig bara blev en cappuccino. Var så himla mätt så skulle inte orka trycka i mig något annat just då. Sen gick vi en liten prommenad innan vi begav oss hem till syrrans lägenhet och hängde där ett tag, tills frida skulle jobba och min syrra för till hennes kille. Så blev tillslut helt själv så tryckte då i mig lite chips framför 2 fast 2 furious.
 
Blir snart att kanske dra mig in till stan om jag orkar, eller om jag bara stannar i lägenheten och ser en film tills min syrra och frida slutar. För då blir det kanske att ta en biltur med Frida och Sara och hämta Josefine hos hennes kille:D