hockey

Sitter fast klistrad framför teven med bror och syster och ser hockeyn och hoppas på att Skellefteå aik tar hem det här! Uppdaterar senare om jag om jag nu orkar ;)

Just in time

Idag blev det för familjen nyström säsongens första grillning och var sjukt gott som alltid när de gäller grillat!

Truth comes out eventually

De jag hållit hemligt ett tag nu.
Japp jag är nästan blond igen! kände att de var dags att komma tillbaka till mitt gamla jag igen men inte helt och hållet.
Vad tycker ni? kanske inte är de bästa bilderna heller men ni ska få en bättre bild imorgon då man får se hela mig.

Just nu

Så här ser min för middag ut.
Kika igenom Elle tidningar som jag fick hem igår! Sen blir de nog se nått avsnitt av Vampire diaries<3

Here we go again

Blev en runda på stan igår med mamma, syrran och frida och investerade litegrann.
Skinnjacka från Lindex 499:-
Ringen köpte jag på Ginatricot för 99:-
Örhänget även där från Ginatricot för 149:-
Har även en liten hemlighet som jag kommer att avslöja lite senare idag, så missa inte det!

Sometimes people find that it's so hard just to say goodbye.

Förlåt för dålig uppdatering nu under helgen men ska uppdatera lite om hur min helg har varit lite senare ikväll. Men nu har jag slängt om till mys-kläder och ska jag återgå till några fler avsnitt av Vampire diaries innan middan som blir våfflor!<3

Dag 5

favorit märken och affärer:
Har inget speciellt favorit märke köper bara allt som jag tycker är snyggt. Eftersom jag bor i Skellefteå som inte heller är värdens bästa shopping stad med så mycket utbud av affärer men jag gillar Bikbok, H&M, JC, VeroModa och Ginatricot, Dinsko, Scorette. Annars beställer jag hem från andra hemsidor som Nelly, Topshop och några fler orkar inte rabbla upp alla.



Dag 4

Min familj består av min Pappa och min Mamma som heter Robert och Helène, min pappa som är 51 år och mamma som är 49 år. Sen har vi mina syskon, Vi har mitt äldsta syster som heter Maria och är 28 år, sen har vi min äldsta bror som heter Kristoffer och är 26 år, min andra store bror Markus 24 år, nästa storebror är Andreas 22 år, sen har vi min andra stora syster Sara och är 20 år. Det är inte slut än! Nu kommer mina små syskon, Emma 13 år, Jonathan 10 år, Lovisa 7 år men fyller åtta nu 2 april och sen har vi Felicia som är yngst och är 5 år. Här har vi hela stora familjen Nyström! hahaa orkar inte beskriva dom in på detalj för då kommer de här inlägget bli allt för lång.
Hade varit trevligt om jag kunde haft en bild på alla oss men de har jag inte, så de var synd..

Dag 3

Eftersom jag missade att skriva några dagar får ni dom nu, lite mer för er att läsa helt enkelt.
Lat som jag är så går jag ingen sport eftersom jag inte hittat något som jag tycker är tillräckligt roligt och håller mig motiverad. Så den ända träningen jag gör om veckorna är idrotts lektionerna på skolan och de dagar jag måste gå nästan två kilometer för att komma hem till mig. Hade tänkt mig att börja gymma men de är så dyrt och en fattig student som mig som lever bara på studie bidraget måste ha varendaste liten krona till annat jag verkligen behöver en träning just nu. Men tro nu inte att jag aldrig sportat för de har jag, från sju års åldern till tolv år så spelade jag faktiskt fotboll och jag älskade de till den dagen kom då vårt lag (Jag spelade i Klutmarks IF) blev tvungen att slå ihop med medle för de blev brist med folk i vårat lag så blev det inge roligt längre och sedan dess har jag inte spelat fotboll.
Hade gärna visat ett foto på fotbolls laget men har inte hittat någon bild.
Ni får nöja er med den här tapikt lilla loggan.

Dag 2

En bild på mig som barn.

Visst håller ni med om att jag var hur söt som helst som liten med min söta jordgubbsmössa!

Dag 1 - en vän med fina ögon

Blev för svårt att välja en så jag valde två stycken som har jätte vackra ögon!

Nothing to do!

Good morning!
Har nyligt suttit och njutit av en riktigt god frukost, saknade bara kaffet som mamma antingen glömt koka på morgon eller hält ut de sista innan hon drog in till stan..annars sitter jag nu här och njuter också av att ha en icke händelserik dag så då kan jag sätta mig och se några avsnitt av top model sverige som jag missat. Borde nog gå och duscha också känner att mitt hår är fetare än smör just nu.
Viktigaste målet på dagen.

If you can't dream it do it

Blev grymt besviken då jag såg att bikinin jag tänkt beställa hem var slutsåld i min storlek..får hoppas att den kommer in i butik snart så slår jag till dirr. Avundsjuk på min kompis Josefine och frida som drar till huvudstaden ikväll! hade vart grymt att åka på shopping dit. Aja ingen tid att tjura nu måste återgå till Grey's nu, skit spännande och dubbel avsnitt också!

7e mars 2012

Hade tänkt köra en sån här tio dagar bara för att komma igång lite här i början.
Så här kommer dagarna se ut:

Dag 1 en vän med fina ögon

Dag 2 en bild på dig dom barn
Dag 3 en bild på din sport
Dag 4 beskriv din familj
Dag 5 favorit märken och affärer
Dag 6 favorit plagg
Dag 7 skriva din dag i detalj
Dag 8 fakta om dig själv
Dag 9 din bästa vän
Dag 10 favorit bloggar

We're interrupted by the heat of the sun

Är inne och kikar runt lite efter skor på nätet och hittade dessa skönheter! Vad tycker ni ska jag slå till?
Nelly: 399:-

But you can't change the world with a song

Godmorgon, sitter här och förbereder mig mentalt på att jag ska upp och försöka städa mitt rum..men de lockar lite mer att ligga i sängen och se några avsnitt att top model sverige eller lägga sig ute under en filt och mysa i solen.
har en perfekt bild hur jag känner mig just nu för att städa..

I’ll bring the Sun

Då ska vi se här om jag kan börja bloggandet på nytt, har inte varit så duktig på det förut men tror jag ska ge de en riktig chans den här gången. Tog bort alla mina förra inlägg så jag verkligen börjar om.
Syrran var hemma i helgen så hon hjälpte mig att fixa några snygga bilder på mig som jag även kunde använda som profil bild på facebook, får se om jag kan använda nån av dom även till en ny header. Blev faktiskt några riktigt snyrre bilder men några av bilderna var väll lite smått galna blev less i slutet så de spårade ur.
Nu ska jag fortsätta att se min nya favvo serie Once upon a time och revenge, sjukt bra serier!
Här har ni resultatet av de bilderna vi tog igår.